Hodně voláte, málo datujete? T-Mobile připravil výhodný tarif s neomezenými hovory a 1 GB dat za 285 Kč

  • Tarif pro ty, kteří hlavně volají
  • Neomezené minuty a SMS do všech sítí
  • Data jsou tu pouze symbolicky v podobě 1 GB

T-Mobile nedávno obměnil svůj akviziční tarif s 10 GB dat za 455 Kč a nyní přichází s další cenově výhodnější nabídkou. Ta je tentokrát určena pro nové zákazníky, kteří nechtějí moc datovat, zato využijí neomezené hovory a SMS.

Klepněte pro větší obrázek

Nabídka má název Výhodný tarif 1 GB, obsahuje neomezené minuty a SMS do všech sítí a k tomu 1 GB dat za měsíční paušál 285 Kč. Parametrově se jedná o běžný ceníkový tarif Start se slevou 40 %. Jednorázové dokoupení 1 GB dat stojí 75 Kč, jedna MMS vyjde na 4,90 Kč.

T-Mobile tento tarif zamýšlí zejména jako alternativu pro uživatele předplacených karet, jak vyplývá z jeho anotace na webu: „Vyměnit kredit za paušál se teď vyplatí každému v rodině. Přejděte svobodně a bez závazku
na limitovaný tarif s neomezeným voláním i SMS za zvýhodněnou cenu.“

Výhodný tarif bude operátor nabízet do 30. června 2022. Aktivovat lze pouze na webu a je určen pro nové zákazníky. Číslo od jiného operátora nebo z předplacenky Twist nicméně lze převést. Tarif lze opravdu označit za „opatrně výhodný“ – nabídka hlasově neomezených tarifů s cenou pod 300 Kč měsíčně totiž není v českých podmínkách příliš běžná.

Jak funguje VoLTE pro hlasové volání ve 4G síti:

Diskuze (11) Další článek: Telegram brzy spustí Premium. Stávající funkce bezplatné verze zůstanou nedotčeny

Témata článku: , , , , , , , Data, Anotace, Hovor, Start, Výhodný, Výhodný tarif, Operátor, GB data, Neo +, Tarif, T Mobil