Canalys Navigation Forum 2008: v září do Budapešti

Analytická společnost Canalys – www.canalys.com – se navigacím věnuje více než čemukoli jinému. Pravidelně vydává zprávy o aktuálním stavu na různých trzích, prognózy a statistiky. Kromě jiného také pořádá odborné konference Canalys Navigation Forum. Akce se poprvé konala před dvěma lety v Ženevě, letos má už čtyři části, každou ve velkém světovém městě.

Nejbližší Navigation Forum se koná začátkem září v Budapešti. Protože budu u toho, zřejmě opět jako jediný český zástupce z řad médií, na Navigovat.cz si během fóra trochu odpočineme od uživatelských problémů a zaměříme se na navigační byznys.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Takhle to vypadalo minulý rok v Barceloně

Budapešťská konference se bude věnovat hlavně tzv. „connected“ navigacím, které prostřednictvím vestavěného mobilu dokážou komunikovat s internetovými servery, stahovat a poskytovat informace. S těmito přístroji se začneme setkávat nejpozději příští rok, a výrobci na něj hodně sází. Na Navigation Foru obvykle přednášejí ředitelé firem a odborníci z navigační branže, lidé z pořádající agentury dodají zajímavé a aktuální statistiky. Přestože nejde o akci pro běžné uživatele, myslím, že i čtenáři Navigovat tyto informace dokážou ocenit.

Váš názor Další článek: Garmin Forerunner 405: zážitky při běhání (uživatelské zkušenosti)

Témata článku: , Září, Zář, Can, F +, Budapešť