Eurotel představuje nové výhodné balíčky (tisková zpráva)

Tisková zpráva, Praha 29. ledna 2004 – Společnost Eurotel Praha, spol. s r. o., obohatila nabídku pro firemní i rezidenční zákazníky o čtyři nové Top balíčky služeb. Za jednotnou cenu 150 Kč bez DPH nabízí tarifním zákazníkům možnost získat další volné minuty na volání či SMS, a dosáhnout tak podstatně výhodnější ceny těchto služeb. Klienti, kteří uvažují o připojení na internet prostřednictvím služby Eurotel Data Nonstop, nebo využití bezplatného volání v rámci firmy - Eurotel VPN Nonstop, mohou využít prodloužení zvýhodněné cenové nabídky.

Společnost Eurotel rozšiřuje nabídku balíčků Top služeb, z nichž první, Eurotel Top Víkend, byla uvedena v říjnu 2003. Zákazníci, kteří tuto službu využívají, získávají ke svému tarifu 100 volných minut na volání o víkendu do sítě Eurotel i na pevné linky, 50 SMS a 25 MMS bez omezení. Nyní se nabídka rozšiřuje o další 4 balíčky. Zdvojnásobení počtu volných minut ze standardního tarifu umožňuje služba Eurotel Top Minuty. Zákazník může získat až 1200 volných minut pro volání do všech sítí v ČR a cenu volání 0,25 Kč/min. Se službou Eurotel Top SMS přibude klientovi navíc k tarifním zvýhodněním 200 volných SMS bez omezení. Nabídka osloví především ty, kteří upřednostňují textové zprávy – SMSkovat mohou i za 0,75 Kč. Zákazníci, kteří si raději s kamarády po večerech volají, ocení nabídku Eurotel Top Noc, neboť získají 150 minut na volání do sítě Eurotel a na pevné linky ve všední dny od 19 do 7 hod. Pro ty, kteří často volají na pevnou linku, je určen balíček Eurotel Top Pevná – 150 minut na volání na pevné linky bez omezení.

Jednotlivé balíčky jsou libovolně kombinovatelné, ale stejnou službu není možné přikoupit dvakrát k jednomu číslu. Nabídku Eurotel Top Minuty lze využít do 30. dubna 2004, u ostatních balíčků není nabídka časově omezena. Cena všech Eurotel Top služeb je shodná – 150 Kč bez DPH. Aktivace i deaktivace je provedena bezplatně, a to pomocí SMS, prostřednictvím služby Konverzant nebo Eurotel Asistent, ve značkových prodejnách a u autorizovaných dealerů.

„V reakci na velký zájem zákazníků o službu Eurotel Top Víkend nyní představujeme další čtyři Top balíčky. Obsah jednotlivých balíčků se liší tak, aby splňovaly požadavky rozdílných skupin zákazníků,“ říká Garrison Macri, výkonný ředitel marketingu společnosti Eurotel Praha. „Velkého zájmu zákazníků se těší také další služby nabízené společností Eurotel. Proto Eurotel dále prodlužuje platnost své zvýhodněné nabídky Eurotel Data Nonstop. Až do 31. března 2004 mohou zákazníci za 649 Kč bez DPH měsíčně získat nejen neomezený mobilní přístup na internet, ale také dalších 100 volných minut na volání do všech sítí v ČR,“ dodal Garrison Macri.

Rozšíření a prodloužení časově omezené nabídky se dočkají i zákazníci, kteří využívají službu VPN Nonstop. Možnost získání této služby za 399 Kč měsíčně je prodloužena do 30. dubna 2004. V rámci služby Eurotel Team mohou zákazníci zdarma volat nyní až na 10 čísel mimo firmu.

Diskuze (3) Další článek: Dnes se koná tisková konference Eurotelu, sledujte MobilManii

Témata článku: EU, Balíčky, Tis, Pře, Tisková zpráva, Nov, Bali, Tisk, Euro

Sex manželských párů? Jen výjimečně. Ložnice ovládnou roboti s umělou inteligencí

** Sex manželských párů jen při zvláštních příležitostech. ** Ložnice ovládnou sexuální roboti s umělou inteligencí. ** I to je jeden ze závěrů Mezinárodní robotické konference.

Filip KůželJiří Liebreich
RobotiSexUmělá inteligence
Vybrali jsme nejlepší telefony, které si v srpnu 2022 můžete koupit

Xiaomi Mix Fold 2 je skládačka s tenkým tělem. Skvělou výbavu podtrhuje fotoaparát Leica

** Xiaomi představilo svůj druhý skládací smartphone ** Vylepšil co mohl, dostal nový typ displeje a fotoaparát Leica ** Zatím je dostupný pouze v Číně

Skládací konstrukceLeicaVlajková loď
Nastal pravý čas na výměnu telefonu. Jak poznat, že ten váš už dosluhuje?

** Jak poznat, že váš telefon má nejlepší dny za sebou? ** Vypadá potlučeně, má pavučinu nebo nedostává aktualizace? ** Ukážeme si, kdy má smysl jeho oprava, a kdy už jen koupě nového

Martin Chroust
Prasklý displejVysloužilý mobilSmartphony
40 ženských sex symbolů 21. století

Tyto filmy a jejich hvězdy, které se nestyděly, máme ještě v živé paměti. Oproti minulým dekádám se filmaři nebáli otevírat dosud tabuizovaná témata.

Marek Čech
Filmy a seriály
Jak přečíst platební kartu mobilem a k čemu je to dobré

Pokud vlastníte telefon s technologii NFC, můžete prostřednictvím aplikace pro Android zkusit načíst údaje ze své bezkontaktní karty. Vyzkoušíte si tak třeba, jak moc je náchylná k případnému RFID skimmingu.

Jan Spěšný
NávodyMobilní aplikace
Jak dobře vybrat počítačový zdroj. Nesmí být příliš výkonný, ani málo výkonný. Nesmí být hlučný

Na počítačovém zdroji se nevyplácí šetřit. Má velký vliv na hlučnost i životnost celého počítače. Poradíme vám, čím se při výběru toho pravého zdroje řídit.

Antonín Trčálek
Jak vybrat
Recenze mobilu Sony Xperia 10 IV. Kompaktní maratonec

** Drobná evoluce v zaběhlém trendu řady Xperia 10 ** Famózní výdrž v kompaktním balení s nízkou hmotností ** Slabé výsledky fotoaparátu ještě zvýrazní ambiciózní cenovka