Mountfield: turistický Garmin s mapou za necelé tři tisíce (oživeno)

Mountfield v rámci květnové akce nabízí turistický navigátor Garmin eTrex Legend. Lze jej koupit pouze s mapou ČR Topo 50, a tento balíček v součtu stojí výborných 2 890 Kč. Je to nejlevnější možnost, jak se dostat sice ke staršímu, ale stále velmi dobře funkčnímu navigačnímu přístroji.

Tentokrát navíc akce není podmíněna koupí jiného zboží, jak tomu bylo v loňském roce. Tehdy Mountfield nabízel stejný přístroj k novým jízdním kolům zdarma, mapu bylo navíc nutné koupit zvlášť.


Garmin eTrex Legend

Od Garminu eTrex Legend nelze čekat stejné funkce jako třeba od nejvyššího turistického Garminu GPSmap 60CSx. Vestavěný GPS přijímač má mnohem menší citlivost, displej je pouze černobílý, přístroj má malou a nerozšiřitelnou paměť, pomalý procesor. To nejdůležitější ale umí: navigovat k zadanému cíli. Směr ukáže šipkou, čárou na mapě, prozradí mnoho informací o cestě, najdete s ním keš. Pokud přemýšlíte o turistické navigaci, mohu přístroj z nabídky Mountfieldu doporučit.

Není vyloučeno, že akce bude prodloužena. Zatím ale platí jen do konce května.

Oživeno 14. května: Čtenář Jan Sztacho mě upozornil na webovou stránku Mountfieldu s prezentací právě této nabídky. Musím zároveň opravit chybu v ceně, která je o devadesát korun vyšší: 2 980 Kč.

Diskuze (88) Další článek: Nový firmware pro české Nokie N95 zatím nedostupný

Témata článku: NEC, Mount, Tisíc, Pomalý procesor, Tis