Navigující SmartMaps nyní i pro Android, zdarma k vyzkoušení

Planstudio uvolnilo k veřejnému testování navigující verzi své mapové aplikace SmartMaps. Připomeňme, že jde o mapovou aplikaci s rastrovými mapami, které se skvěle hodí především pro turistiku a cyklistiku. Na Marketu hledejte aplikaci SmartMaps FREE 1.4.0, nebo se podívejte na AppBrain.com. Testovací verze bude zdarma a funkční do odvolání, přičemž omezením zůstávají pouze ukázkové a nikoliv kompletní mapové podklady.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Verze Navigator nabízí funkce Locatoru a navíc přidává plánování tras po silnicích, cyklostezkách a turistických značkách, a to při zadání devíti variant parametrů hledané trasy. Přesně tedy budete vědět, jak dlouhá je například vaše naplánovaná túra. Po naplánované trase vás aplikace samozřejmě bude navigovat, včetně hlasového doprovodu. Plánování trasy ale probíhá on-line na serveru, můžete si ji však poté uložit do offline režimu. Aplikace také podporuje hru Geocaching, nebo zobrazení fotografií ze serveru Panoramio. Pokud si aplikaci zakoupíte, získáte ve formě aktualizací další funkce, jako upozorňování na radary i body zájmu, on-line dopravní informace, hlasové ovládání a další funkce.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Tvůrci nabízí zajímavou možnost, jak získat slevu 50 procent při nákupu. Pokud otestujete aplikaci na zařízení, které není uvedené v seznamu kompatibilních zařízení, a doložíte funkčnost aplikace fotografií, získáte právě tuto slevu. Verze Navigator Komplet s nejpodrobnějšími mapami stojí 2 990 Kč.

Diskuze (9) Další článek: Google má problém: Android kradl z Javy

Témata článku: , , , , , SMA, Cyklostezka, Žďár, Pro +, Túra, Tura, Vyzkoušení, #Android, Veřejné testování,