Nová navigace pro iPhone s turistickými průvodci

Novou navigační aplikaci tentokrát nemá na svědomí mapová společnost, nýbrž německý vydavatel turistických průvodců Falk Marco Polo. A právě plnohodnotnou automobilovou navigaci Falk Navigator Europe, která obsahuje i mapy České republiky, si zájemce může obohatit o turistické průvodce největších evropských měst.

 
Prostředí se od CoPilotu příliš neliší.

Pozorným čtenářům budou obrázky z aplikace jistě povědomé. Falk totiž využívá v základu navigační aplikaci CoPilot od společnosti ALK Technologies, jejíž recenzi jsme vám již přinesli. Změny proběhly jen v grafickém sladění aplikace a právě integraci turistických průvodců. Jednotlivá města lze přitom přikupovat rovnou z aplikace, a to za cenu 3,99 Eur (asi 110 Kč). Pokud si ale navigační aplikaci zakoupíte do 15. ledna, získáte průvodce pro všech 30 evropských měst zcela zdarma. Prahu mezi nimi zatím bohužel nenajdete a průvodci také hovoří pouze anglicky, německy, francouzsky, italsky a španělsky. Na App store najdete průvodce i samostatně pro případ, že již vlastníte kvalitní navigační aplikaci.

 
Integrace turistických průvodců do navigační aplikace

Průvodci v navigacích se stávají stále oblíbenějším lákadlem výrobců. Najdeme je nejen v pevných automobilových navigacích, ale stále častěji i v navigačních aplikacích pro mobilní telefony. Ve většině případů si však za ně musíme připlatit.

Diskuze (8) Další článek: Logic Bolt 1.5: symbianový mobiloprojektor s TV tunerem

Témata článku: Apple iPhone 4GB, Apple iPhone 7, Copilotu, Pro +, Pozorný čtenář, Nov, CoPilot, Marco Polo