Nový cykloturistický atlas Slovenska 1 : 75 000 pro SmartMaps

PlanStudio začíná prodávat novou cykloturistickou mapu Slovenské republiky v měřítku 1 : 75 000. Mapa s označením „Cykloturistický atlas SK 1 : 75 000“ popisuje mimo jiné kompletní síť cyklostezek a značených turistických stezek ve stejném rozsahu jako Cykloturistický atlas CZ 1 : 75 000. Atlas je kompatibilní s aplikací SmartMaps Locator, prodává se za 790 Kč včetně DPH.


Obrázky z nového cykloturistického atlasu Slovenska

Vánoce 2008

Výrobce SmartMaps také připravil pro své zákazníky několik akcí, se kterými mohou zdarma získat mapy a aktualizace. Následující nabídky se týkají mapových aplikací pro mobilní zařízení:

  • Satelitní mapa Prahy a Česka: mapa je v rozlišení 1 : 100 000 a lze ji přepínat s automapou. V případě Prahy jde jen o výřez z celé mapy.
  • Mapa centra Vídně: podrobně zpracovaná mapa v měřítku 1 : 10 000–40 000
  • Automapa Sardinie: mapa v měřítku 1 : 300 000 je zvláštní svým zajímavým barevným pojetím. 

Tyto tři nové mapy si po přihlášení můžete stáhnout na této stránce.

K dispozici je také aktualizace plánovacích a navigačních dat. Zahrnují i čerstvě otevřené úseky dálnice D11 a R6 a také všechny již dříve otevřené letošní úseky - D1, R48 apod.

Do konce roku lze navíc dokoupit druhou stejnou mapu za cenu aktualizace – tedy přibližně třikrát levněji. Slevu může uplatnit zákazník ke své zaregistrované mapě s tím, že takto zakoupenou licenci může komukoli věnovat.

Diskuze (2) Další článek: Evolve tvTraxx: digitální TV v navigaci (test)

Témata článku: Satelitní mapa, Nov, Atlas, Pro +, SMA