Premium členství na Geocaching.com: měsíc zdarma s Coloradem

Každý, kdo si koupí turistický navigační přístroj Garmin Colorado, má nárok na měsíční zkušební aktivaci prémiového členství (premium membership) na webu Geocaching.com. Colorado totiž dokáže dobře využít hromadné dotazy Pocket Query, umí přímo načíst soubory GPX. Provozovatel webu, firma Groundspeak, tak předpokládá, že se mnoha uživatelům prémiové členství zalíbí a po skončení ukázkového provozu si ho obnoví.

Podrobnosti k aktivaci najdete na této stránce. Musíte mít účet na Geocaching.com a přihlásit se pod ním. Nový přístroj je potřeba zaregistrovat na webu Garminu a do počítače stáhnout a nainstalovat doplněk pro komunikaci internetového prohlížeče s navigačním přístrojem. S pomocí tohoto doplňku lze mimo jiné přímo z webu do Garminu nahrávat body. Když je všechno splněno, klepnutím na tlačítko Activate my 30-day trial se ze základního účtu na měsíc stane účet typu Premium.

PM členství se mi nakonec podařilo aktivovat. Nebylo to ale napoprvé, prohlížeč stále hlásil chyby v komunikaci. Nakonec jsem z listingu keše zkusil nahrát do Colorada soubor GPX, to se povedlo a následně proběhla i aktivace. Kdyby se vám nedařilo, zkuste proto dráty napřed prošťouchnout nahráním keše přímo ze stránek.

Diskuze (4) Další článek: Pomozte nám vybrat nejlepší mobil

Témata článku: , , , Žďár, Měsíc, Členství, Člen, Color, GEO, Meš, Pře, Premiové členství