Soutěž s Aktivně: pošlete nám GPX log a vyhrajte skvělou knihu

Ve spolupráci s časopisem Aktivně vám přinášíme originální soutěž pro majitele navigací, v níž můžete vyhrát jeden z osmnácti knižních průvodců National Geographic podle vlastního výběru.

Posílejte nám do středy 12. listopadu na adresu aktivne@cpress.cz GPX logy ze svých výletů, cyklistických výprav a dalších dobrodružství. Doplňte je krátkým vyprávěním, a pokud můžete, pak i fotografiemi. Vybereme tři nejzajímavější dobrodružství a na Navigovat.cz i na stránkách příštího čísla Aktivně je zveřejníme promítnuté přes mapové podklady. Autoři si budou moct vybrat jeden z osmnácti knižních průvodců National Geographic, který získají zcela zdarma.

Stáhněte si časopis Aktivně

Pokud svoji navigaci rádi větráte v terénu, ať už na kole, bruslích nebo třeba jen turistických stezkách, nabízíme vám jako bonus ukázkové číslo časopisu Aktivně ke stažení:

Aktivně 4/2008 v PDF (31 MB)

Pokud vás už více zajímají aktivity podzimní než letní, stostránkové Aktivně 5/2008 pořídíte na každém dobrém novinovém stánku za 59 Kč.

Průvodce, které můžete v soutěži vyhrát: Řecko, Kanada, Mexiko, Čína, Sicílie, Kuba, Petrohrad, Itálie, Paříž, Londýn, Barcelona, Irsko, Portugalsko, Velká Británie, New York, Německo, Provence, Egypt

Váš názor Další článek: Ocarina: nejbláznivější aplikace pro iPhone

Témata článku: Soutěž, Akt, Petrohrad, Log, GPX