Srovnání: Garmin StreetPilot c550 vs. TomTom Go 910

Na webu GPS Magazine dnes vyšel článek srovnávající dva konkurenční navigátory: Garmin StreetPilot c550 a TomTom Go 910. V obou případech jde o přenosné navigace do auta, místo StreetPilota si klidně můžete dosadit i aktuální modely Nüvi, protože softwarově se příliš neliší. Jaký je výsledek srovnání?

„Při použivání TomTomu Go 910 získáte pocit, že produkt není dokončený. Po kontaktování podpory výrobce potom snad i dojem, že TomTom je firma, která právě vylezla z garáže a nemá o moc víc než dva zaměstnance. TomTom je zkrátka na poli GPS navigací nový, a je to vidět. Model Go 910 se dostal do prodeje dřív, než byly vyladěny chyby, bez příslušenství a se špatným držákem. Garmin je vyzrálá firma s dobrou podporou a produkty, které fungují tak, jak se od nich očekává.“

Se závěry článku můžeme souhlasit. Na uživatelskou podporu TomTomu si stěžuje mnoho lidí a v modelu Go 910 je opravdu několik závažných chyb. I když má Garmin v Evropě horší pozici, jeho produkty bývají vyladěné a uživatelská podpora je vyhlášená.

Celé srovnání najdete na této stránce.

Diskuze (1) Další článek: Nový firmware pro Garminy Nüvi

Témata článku: , Garmin StreetPilot, Str, Street, Uživatelská podpora, Tom