12 nej aplikací pro studium z domova

Pokud i vás v aktuální tíživé situaci postihla nutnost učit se z domova, zde najdete 12 nej aplikací, které se vám to pokusí co nejvíce usnadnit. Slouží nejen k zabavení těch nejmladších, ale poskytnou i obsáhlé knihovny plné zajímavých kurzů. V neposlední řadě také usnadní komunikaci nejen mezi studenty, ale i jejich učiteli.

Epic! - Kids’ Books and Videos (Android/iOS, zdarma)

Klepněte pro větší obrázek

Jedná se o digitální knihovnu pro děti do 12 let, která jim nabídne přístup k více jak 35 tisícům knih o vysoké kvalitě, ale i videím, kvízům a mnohému dalšímu obsahu. Přítomny nejsou jen elektronické knihy, ale i audioknihy a to v bezpečném a přehledném rozhraní. První měsíc je zdarma, dále je nutné platit předplatné.

Quizlet (Android/iOS, zdarma)

Klepněte pro větší obrázek

Jde o jeden z nejjednodušších způsobů, jak si procvičovat nově nabyté vědomosti. Získáte zde totiž možnost vytvářet si vlastní kartičky s tématy, které se učíte, nebo použít ty vytvořené ostatními studenty po celém světě. Ty jsou vám poté předloženy v kvízu, ve kterém zjistíte, jestli už si vše pamatujete, nebo jestli máte ještě někde rezervy. Aplikace se hodí i pro učitele, kteří karty vytvoří a studentům je odešlou.

Váš názor Další článek: Je příliš drahý! Výrobci hledají náhradu za supervýkonný Snapdragon 865

Témata článku: , , , , , , , , , , Brilliant, Terapie, CBT, Vedomosti, Python, Books, Studenti, Učitel, Rozpoložení, Aplikace, Java, Dropbox, Úzkost, Pro +, Knihovna,