13.11.2002 21:25 Středeční házení kostkou a následné otřesy na burze

teleobjektivMusic World Nokia Game má svůj první skandál a ten opět hýbe cenami akcií. Jedni získávají a druzí ztrácejí. Přečtěte si přehled událostí, které se dnes staly.

Skatující Kostky?
Už jsi někdy viděl dvě obří kostky v U-rampě? Dnes jsme byli svědky zvláštní události někde na jihu Francie… Podívej se na toto video, abys viděl, jak se Kostky kutálí.

Výsledek házení: 3 x 5 = 15. To znamená, že lidé ve světě hudby budou šokováni Změnou číslo 15: obchodní skandál bude mít od 19:00 CET vliv na ceny ve světě hudby.

Podívej se do sekce Změny v horní části centrální stránky hry, abys zjistil, co si myslí experti o tom, jak tento skandál ovlivní svět hudby. Jejich zprávu si můžeš přečíst kliknutím na číslici 2. Více informací o nastávajících Změnách je možné najít v ‘Informacích o změnách’ (kliknutím na otazník (?) v sekci Změny)
Která Aktiva budou profitovat z této změny? Která se mohou stát v nejbližší době bezcenná? Ceny Aktiv budou na změnu reagovat od 19:00 CET. Ceny ale začnou kolísat již předtím, na základě chování hráčů, takže si na ně dávej pozor.

Během příštích dnů budeme sledovat Kostky na jejich cestě napříč Evropou. V tomto momentě Kostky cestují (a kutálejí se) z Montpellieru do Madridu. Idlewild příště hodí kostkami ve 12:00 CET, 14. listopadu 2002.

13. listopadu 2002


Svět hudby šokuje obchodní skandál (SC).

Už jsi to slyšel? Dean Wye byl kvůli výslechu vzat do vazby. Je podezřelý z nedovoleného užívání vnitřních informací firmy pro zisk v obchodování – pravděpodobně prodávání velkého množství akcií Alma Ata, protože znal tajné informace o jejich výkonech od Blum, Blum and Cho.

Dean byl v minulosti často vídán ve společnosti Cho Hee, ale nikdo neočekával takové zavrženíhodné chování. Co ještě můžeme očekávat? Jak dlouho jsme byli obelháváni, možná jinými Aktivy?

Tento skandál udeří svět hudby do bolavého místa: do peněženek lidí. Takže není žádným překvapením, že Média se tohoto skandálu plná a prodávají více výtisků než kdy jindy.

Takže zasaženy jsou pouze Hudební vydavatelství Alma Ata, PR agentura Blum, Blum & Cho a nejvíce ze všech Skladatel Dean Wye. Budou Aktiva potřebovat hodně času pro opětné vybudování důvěry. Vedle toho vrhají stín i na své soupeře.

Ale kdo ví? Kdo ví, co všechny tyhle další Aktiva ve světě hudby připravují? Producenti, Studia, Režiséři videoklipů, Manažeři: ti všichni spolupracují, možná si vyměňují exkluzívní vnitřní informace a dělají tajné dohody. Neviděli jsme snad minulý týden sekretářku Burta Haynese zpívat v Karaoke baru se dvěma členy představenstva Munya Studios? A co se přesně dělo, když Kev Dillinger a Floyd H. na sebe ‘náhodně’ narazili na Bell Boulevard? Otázky. Pochyby.

Toto musí být prozkoumáno do nejmenšího detailu a to je na Právních poradcích.
Fran Frawl, malý moudrý Mentální kouč, zůstává vzhůru dlouho po večerce, aby podpořila ty, kdo to potřebují (a umí ji najít).

IT společnosti a Telekomunikace jsou ti jediní, kdo nemají žádný zájem na tomto skandálu. Lidé, kterým se dá důvěřovat.

Diskuze (11) Další článek: 13.11.2002 20:20 Pomozte týmu inženýrů a získejte snadno Famy navíc!

Témata článku: , Otřes, Boulevard, Házení, Str, Kost