31.12.2001 Perličky z komunikace s hráči Nokia game 2001

Po dobu hry Nokia Game se objevila celá řada zajimavých mailů a dotazů. Některé byly smutné, jiné veselé a nad některými zůstával rozum stát. Vybrali jsme ty nejzajímavější a věříme, že se nad některými pobavíte alespoň tak dobře, jako my.
Přejeme Vám šťastný a úspěšný rok 2002, hodně zdraví, lásky, osobních i pracovních úspěchů a brzké rozdání cen NokiaGame 2001.

Hráč: (9.11. - 4 dni po uzavření registrace) Mám problém: Vubec nechápu, jak mám Nokiagame hrát...

Odpověď: To je skutecne problém - jste zaregistrován/a? Pokud ne, je již pozde, registrace byla uzavrena 5.11. Pokud ano, mely by vám pricházet maily, zprávy sms, telefonáty... a v tom všem instrukce pro další postup ve hre.

Hráč: Sem zaregistrovaná, choděj mi SMSky (emaily ne!!!). Nevím co jsou to kurzovní klávesy.

Odpověď: Proverila jste své údaje v cásti Upravit profil, zda máte správnou mailovou adresu? 
Dostala jste tedy zprávy, že se máte pripojovat na jednotlivé herní stránky - odehrála jste nekteré z techto her? Kurzorové klávesy jsou klávesy se šipkami doleva, doprava, nahoru dolu...

Hráč: Ano, proverila jsem své údaje - jsou správné. Dostávám esemesky s pokyny. Správne jsem tušila které klávesy to jsou , ale nejde mi s nima hrát. Treba ted: Alpha stojí pred budovou spolecnosti Tragamin. Stojí a stojí... a nehýbá se. ANI S POUŽITÍM TECH BLBEJCH KURZOVNÍCH KLÁVES!!!!!!!!!

Odpověď: Co se týce mailu, problém je v serveru post.cz - snad všichni hráci, kterí pro Nokia Game použili mail na post.cz, nedostávají od nás poštu - patrne naše maily váš server považuje za spam a maže. Pokud Alpha stojí PRED budovou Tragaminu, musíte nejprve klepnout na "ctyršipku" vpravo dole (tam co byla predtím vždy šipka doprava) - poté se vám teprve nahraje hra, to co vidíte je jen záver úvodní animace.

Hráč: Me to proste nejde!!! Já to vzdávám!!!


Hráč: Vážení, mel jsem takový malý problém (možná je to soucást hry). Nemohl jsem precíst manuál k autobusu ani zprávu v jeskyni. Predpokládám že je problém ve použitém fontu, který je jiný než v samotné hre kde je Helvetica. Vždy jsem videl nejaké hieroglyfy které mi nic neríkali. Používám IE 5.5. Dá se neco s tím udelat do budoucna ?


Hráč: Vazeni, Diky tomu, ze server pro Ceskou republiku nefungoval 24h, nebudu moci projit tunelem az na jeho konec, ackoliv bych to jinak bez problemu stihnul.

Skutecnost, ze hraci Ceske republiky nemaji rovne podminky s ostatnimi, se zcela jiste projevi v silne negativnim postoji k firme NOKIA a jejim produktum, nebot se budou opravnene citit diskriminovani.

Jsem spolecne s kolegy znecne timto faktem pobouren, a nechapu jak k teto situaci mohlo dojit. Za nekolik svych kolegu Vam ale jiz dnes mohu rici, ze timto faulem se NOKIA vyrazne u nas poskodi, coz se zcela urcite odrazi pri nasem spotrebitelskem uvazovani.

Doufam, ze jeste vcas tuto situaci napravite.


Hráč: (5.11. - den ukončení registrace do NG) Prosím napište mi kam mám poslat odpovedi na hru nokiagame


Hráč: Hraji NokiaGame. Ale vcerejsi den, a konkretne "soutez s poznamkovym blokem", tzn. otazkami, a dnesni odpovedi, no to je teda sila!!! Budto jste VELMI narychlo psali scenar, nebo.....???
Protoze jste budto z nas hracu, ale spise z Tragaminovcu ci Alphy, udelali celkem slusne velky BLBCE (ci jak se rikam tem s nizsim IQ)!!!
Jen pro ukazku (z "odpovedi"):

-zaparkovat autobus v lese ;
  -kde mezi stromy chcete ukryt autobus?
  -a to si myslite, ze T (tragamin) nema taky radary aby si jej nasli???

-zaparkovat autobus a jit se podivat po ceste zpet... ;
  -jo to tak, urcite me za ty dve hodinky nedohoni, coz?

-...kteri jsou tissi a bledi... ;
  -proc sakra? Zalepili jim snad pusy? Mucili je? To by se snad nevraceli! A proc by nemohli mluvit? Nebo maj snad zvonit?

-zeptam se okolnich lidi, nepozadam je o pomoc ;
  -jaky je rozdil mezi tim, jestli ji prasknou kdyz je pozada o pomoc nebo kdyz se jich bude ptat?

---a proc Alphu uz davno ti prkynkari neumlatili prkynkama a neodesli?

...vic uz me toho nenapada.. to vam nestaci? :-)


A vec druha.
VEEEELMI jste znevyhodnili inteligentni lidi v CR (vcetne me :-) ) vasim nepodarenym caovym harmonogramem, a to tim, ze inzerat, ktery mel vyjit v uternich novinach (nebo v den spusteni souteze s PB), vysel az dalsi den, jelikoz v nem bylo PLNO odpovedi na otazky....
...a vyplyva to i z vaseho oficialniho vyjadreni na strankach hry!
Treba:

-ceka na vas vas pokoj ;
  -tzn, ze je zas chtej zavrit. (Proc, kdyz TON zvlast neni? IQ......??? !!!)

-fotka ;
  -rozhodne z Totally Board neni, protoze je tam napis nejakyho tunelu...

-vemte s sebou co nejvic lidi ;
   -prece s sebou nebudu brat dalsi lidi, aby mi uplachli? Radsi je zamknu...........

No, to pro dnesek staci, ale zkratka a dobre si vezmete pouceni do dalsich rocniku, a hlavne ke psani scenaru a pribehu atp. si pribalte nekolik lidi z Mensy a nekolik PORADNYCH skripteru (tj. tech, co "hlidaji navaznost deje a scen")!!!!!

S pratelskym pozdravem **********

Diskuze (62) Další článek: Oživeno: Bude od ledna Vánoční Oskarta i bez telefonu?

Témata článku: Nokia, Komunikace, Hráč, Negativní postoj, Nokia G, Úvodní animace, Game