6.11.2001 20:15 Černý den Nokia Game: Problémy v Polsku, Maďarsku, Turecku a České republice

Na dnešní den asi nikdo z hráčů, natož pak z tvůrců Nokia Game, jen tak nezapomene. Stala se věc, se kterou nikdo nepočítal a byylo těžké jí předejít. Co se stalo? Jak se dostat do hry? Odpovědi hledejte na následujících řádcích.

Od časných ranních hodin dnes naprostá většina hráčů v České republice hlásí problém, na herní stránku nokiagame.com/tunnels se nedá připojit. Všichni zkouší nemožné. Od pokusů z několika počítačů až po kompletní přeinstalovaní celého systému. Hlavně aby se připojili do hry co nejdříve, čas běží a body utikají. V poledne je již jasné, že 95% hráčů se do hry nedostane. Řešení problému ne a ne najít.

Autoři Nokia Game zprvu nevěří, že by mohlo jít o tak závažný problém. Bohužel podobné problémy jsou hlášeny také z Maďarska, Polska a Turecka. Celé odpoledne se odborníci v holandské centrále Nokia Game nezastaví a zdá se, že odhalují jádro pudla. Podle hlášení hráčů vše zatím nasvědčuje, že problémy nejsou na anglických Windows a anglické instalaci prohlížeče. Pokud se tedy chcete do hry ještě zapojit, zkuste tuto možnost. Snad budete mít štěstí.

Nejpozději zítra by mělo být vše vyřešeno a problémy podobného typu by se neměly opakovat. Tým lidí, pracující na Nokia Game se všem hráčům omlouvá a dělá vše pro nápravu.

Co bude následovat? Pravděpodobně nejspravedlivější řešení se nabízí anulování tohoto kola, respektive přidělení stejného počtu bodů všem hráčům bez rozdílu. Jak se Nokia Game rozhodne, se dozvíme zítra. Už nyní ale slibují, že nikdo nebude a nesmí být dněšními událostmi poškozen.

Jaký je váš názor? Jak si myslíte, že se Nokia Game zachová? Vaše postřehy uvítáme v naší diskuzi.

Diskuze (47) Další článek: 6.11.2001 20:39 Nokia Game rozeslala oficiální vyjádření k problému hráčů v ČR

Témata článku: Nokia, Game, Den, Republic, Pol, Nokia G, MADA, Mad, Pro +, Maďar