Absolutní luxus: mobil za sedm milionů

Pokud máte na účtu zbytečných 6,9 milionu korun (přesněji řečeno 250 000 eur), můžete si pořídit superluxusní mobil Sun ’n’ Stars s výsuvnou konstrukcí. Telefon je samozřejmě vyráběný ručně, přesně podle objednávky klienta.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Slunce jako zlato, hvězdy jako diamanty

Kryty jsou z osmnáctikarátového zlata, spodní část je dokonce posázena 1 700 diamanty (na výběr jsou bílé, hnědé, černé, žluté, zelené, modré a růžové). Výrobce samozřejmě rád vyryje na telefon vaše jméno či logo vaší firmy, pokud ho například chcete darovat velmi dobrému obchodnímu partnerovi k blížícím se Vánocům.

Po funkční stránce se jedná spíše o průměrný mobil. Displej zobrazí 262 tisíc barev, vnitřní paměť má kapacitu 100 MB. Vestavěný fotoaparát sejme obraz v rozlišení 2 Mpx. Telefon dokáže pracovat s e-maily a z datových přenosů zvládá dokonce EDGE (i když jen ve třídě 8).

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Verze Sun je „pouze“ ze zlata

Kdyby vám náhodou z nějakého důvodu vadily diamanty, můžete si pořídit odlehčenou verzi nazvanou Sun, která je vyrobena ze zlata, bez drahých kamenů. Její cena je samozřejmě výrazně nižší, vaší peněžence ulehčí o 49 000 eur (asi 1,3 milionu korun).

Podrobnější informace o těchto modelech najdete na stránkách www.kaiseredition.com.

Diskuze (14) Další článek: Palm OS na tabletech Nokia

Témata článku: , Drahý kámen, Mobil, Mil, MOBI, Sed, Lux