Akce pokračuje: nové sady Go za velmi nízké ceny

Na začátku prosince začal EuroTel nabízet slevu na sadu Go s mobilem Philips Savvy. Ty jsou beznadějně rozprodané, proto EuroTel dále rozšiřuje nabídku.
Na začátku prosince začal EuroTel nabízet slevu na sadu Go s mobilem Philips Savvy. Ty jsou beznadějně rozprodané, proto EuroTel dále rozšiřuje nabídku.

Go Fit

Minulý týden se v sadách za 1995 Kč objevil mobil Alcatel One Touch Max db, který se bohužel vyprodal ještě dříve, než Philips Savvy. V některých prodejnách jej možná ještě seženete, ale moc bych tomu nevěřil.

Proto EuroTel doplnil do akce další dvě sady:

  • Alcatel One Touch View WAP db za 2495 Kč;
  • Motorola T2288 za 2995 Kč.
Oba mobily umí wapovat a normálně stojí podstatně víc: oba mobily totiž koupíte v běžné sadě za 4995 Kč, sleva je tedy u prvního mobilu dva a půl a u druhého dva tisíce! Za ty peníze se jedná o opravdu bezkonkurenční nabídku.

Touto dodatečnou akcí EuroTel uhodil do černého - na kuponu na slevu je totiž uvedeno, že akce platí do vyprodání zásob mobilu Philips Savvy. Ten už je však dávno pryč, ale akce stále pokračuje, v nabídce jsou stále lepší sady za velmi dobré peníze. Dva a půl tisíce za wapový telefon a k tomu 900korunový kredit stojí myslím opravdu zato (karta SIM je v těchto sadách jen jedna). EuroTel se tedy letos před Vánoci vytáhl. Paegas se svou nabídkou vypadá opravdu jen jako chudý příbuzný a není divu, že nechce zveřejňovat počty svých zákazníků.

Poznámka pro koupěchtivé: nabídka těchto zvýhodněných sad se bude lišit prodejnu od prodejny. Někde nabízí AOT Max, někde AOT View WAP a jinde zase T2288. Možná dokonce narazíte ještě na Philips Savvy.

Oživeno: Končí distribuce sad Go s druhou kartou SIM, třístovkový kredit zůstává až do konce roku. Takže pokud chcete dvě Go karty, spěchejte.

Diskuze (11) Další článek: S kredity dostává klub Nokia smysl

Témata článku: , , , Alcatel One Touch View, Sad, Nov