Aktuálně z tiskové konference: Oskar uvádí nové tarify

Diskuze čtenářů k článku

Tenobilový Maniak  |  29. 05. 2002 22:23

Analýza Oskarových tarifů
 Nezavěšuj 300 volných minut aneb Volám stále(1000) 300 volných minut– zde došlo k mírnému zdražení. Z původních 3,68 (po provolaných volných minutách) volání do ostatních sítí se zvýšilo na 4,20 tedy o cca 52 hal. Pokud voláte přes den, a provoláte li tyto minuty, pak se Vám to bezpochyby vyplatí. Volání do vlastní sítě naopak zlevnilo o 53 hal.
 Povídej 150 volných minut (630,-) aneb Volám často(525,-)100 volných minut – zde jste prakticky dostali 50 volných minut navíc za příplatek 105 Kč. Jinými slovy, dalších 50 minut ze něco málo přes 2 Kč. A navíc zlevnilo volání do vlastní sítě na 3,68. Volání do ostatních sítí se nezměnilo. Pořád 4,73.
Řekni mi 50 volných minut (262,50) aneb Volám málo(157,50) 25 volných minut-z těch levnějších tarifů určitě se zdá být nejvíce zajímavý. Oproti původnímu Volám málo vám prakticky za 103 Kč přidali navíc 25 minut. Volání do cizích sítí taky zlevnilo na 5,25 oproti původním 6,30 a volání do vlastní sítě zlevnilo dokonce o 2 Kč za minutu. Tedy na 4,20 z 6,30. Pokud opravdu více neprovoláte než 50 a nechcete přemýšlet nad tím komu právě voláte, pak je to asi jeden z nejlepších tarifů. Konkurovat by mu mohl asi jedině Eurotel Tip Relax s nulovým měsíčním paušálem a s nulovými minutami, avšak vyřizujete si většinu hovorů po 20,00 hodině nebo o víkendech pak 3,15 za minutu do všech sítí je taky určitě lákavá nabídka, volání přes den je 5,67. A tak obejdete li se bez roamingu, pak to určitě stojí za zamyšlením (50*3,15=cca 157,50). Volné  minuty lze převádět do dalšího měsíce a sms za 1,78 taky lze akceptovat.

Mezi námi  aneb Dohoda s Oskarem (577,50)– pro ty co volají jenom těm,co mají Oskara (a těch je už milión – ale dle mého soudu i míń, protože řada  z nich používá více simek a ví, že provolají oněch 300 minut pouze do vlastní sítě!!! Jinak nic moc. Zde asi platí, že vydělal ten, kdo si koupil Dohodu. Otázka tedy je, do jaké míry může tomuto tarifu konkurovat Eurotel Tip Bussines- kdy máte za 414,75 Kč 80 volných minut na cokoliv a poté voláte li po 20.00 nebo o víkendech a svátcích, pak vás stojí minuta pouhou 1 KC na cokoliv!!!. A tak obejdete li se bez roamingu, pak to určitě stojí za zamyšlením. Volné  minuty lze převádět do dalšího měsíce a sms za 1,78 taky lze akceptovat.
Odepiš (10,50)– pro ty, kteří jste často v zahraničí a vždy na delší dobu je to nejideálnější  program. Příchozí hovory v cizině jsou levnější než u předplacenek a také odesílání textovek ve většině případů je levnější (nutno ale znát jednotlivé ceny tamních operátorů). A při uskutečňování hovorů v rámci dané země je několikrát levnější než u všech předplacených karet. Tato karta se vždy vyplatí. Mít za 10 Kč navíc 40 volných minut= 1 minuta  25 hal. A samozřejmě, že výhoda psaní textovek 37 hal. v rámci Oskara a 1,58 do jiných sítí je pro ty, kteří používají více simek najednou je jenom dalším důvodem, proč mít o opět o jednu simku navíc…
 A jak volám JÁ. Dělal jsem si inventuru ve svých číslech – 40x T-mobil, 20x Oskar a 17x ET. Mám 3 simky, protože mám 40 minut na Oskara za 10,- a levné sms. ; Twist, protože mám hodně mých známých, kteří mají T-mobil, a nechci aby mi posílali jen sms, když mi můžou po 19 hodině celkem levně zavolat a taky proto, že už to číslo mám více jak 1,5 roku.. a taky proto, že jsem spokojen se službou Paegas Info a taky proto, že třeba v létě bude zajímavý roaming a nové tarify, takže právě proto jsem oficiálním zákazníkem T-mobilu,.. a pak mám ET Go s tarifem Quatro – po 16 hodině přes týden a o víkendech celý den volání na pevnou  a na ET za 2,70. I když pravda, že to využívám tak 1x14 dní. Ale pořád se mi to vyplatí. Prakticky provolám nějakých 100 minut měsíčně (40 Oskar, 40 T-mobil, 20 ET) a  30 sms  a zaplatím +/-200. S tarifem Řekni mi bych zaplatil cca 530,-. Tzn. 530-200= ušetřím tak 300 Kč.
A vypnout telefon a zase ho zapnout je otázka 20 sec. a to si myslím, že to za ty prachy stojí.. zatím jsem totiž student a na 300,- musím 5 hodin pracovat nebo si odmyslet co druhý den 1 pivo..J. 
 
 
 

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Honza  |  29. 05. 2002 22:44

Pro ty kdo si ještě stále nevšimli, že Oskar už delší dobu nerazi svou starou filozofii "Pro každého každý den", ale snaží se být chytrým komunikačním řešením alespoň pro většinu uživatelů mám jedinou radu. Zůstaňte u kombinování operátorů. Nic levnějšího totiž asi neseženete. Myslím si sice, že je malinko vopruz když nikdo nikdy pořádně neví na kterém čísle vás sežene a vy trochu trpíte schyzofrenií, ale je fakt, že ty prachy (řádově většinou desetikoruny - vím to z dlouhodobé zkušenosti práce pro oskara) za to speciálně studentům asi stojí.

Co se týče ET Tip Bussiness a ET Tip Business? Je to husťárna, ale je to analog. To mimo jiné vyžaduje slušnou investici do telefonu. Nehledě na to, že při srovnání se starou Dohodou s Oskarem to už zase takový zázrak není, že? Volání za 1 Kč po 22 hodině je vselku rychle vykompenzováno cenami za volání ve špičce... Tak to máte zhruba u všeho co ET nabízí a nejlepším příkladem je Quatro.

Každopádně souhlasím s názorem, že kdo chce volat nejlevněji, musí mít všechny 3 pohromadě...

 

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Ramstein  |  29. 05. 2002 23:27

Docela vymakaný srovnání TeleManiaku. A souhlas...i mně bylo na první pohled jasné, že Oskarův  nejvyšší tarif "Volám stále" se novinkou "Nezavěšuj" pouze a jenom prodražuje (za předpokladu, že nevoláte jen v síti Oskar). Jsem tím obrovsky zklamán . Tento tarif používám a čekal jsem avizované slevnění. Za této situace se nevyplatí na nový tarif přecházet. Připadá mi, že Oskar trochu nelogicky protěžuje své málo volající zákazníky na úkor více volajících - prostě to nechápu . Rozumným tahákem na své nejvíce kecající a tudíž i platící zákazníky bych považoval tarif  400 min. za 1200,- Kč paušál a dál po provolání volných minut 3,-/min do cizí a 2,-/min do vlastní sítě. Mohlo by se to jmenovat "A plácám a plácám".

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
pwl  |  29. 05. 2002 20:39

Mám pár otázek:

1) je možno ještě dnes, příp. zítra předělat paušál ze stávajícího Volám málo na Volám stále? nebo je to už ode dneška (bez jakéhokoli předchozího varování) zrušeno?

2) nabízí se stále ještě Dohoda z Oskarem? z toho, co tady čtu, mi to nějak není jasné - někdo tvrdí to, druhý ono..
a ještě mimochodem - je roaming (volání z/do zahr., SMS ze zahr.) u Dohody o hodně dražší než u nových 'standardních tarifů'?
Díky.

nové tarify mi nevadí, akorát mě mrzí, že oskarova dosud deklamovaná 'přehlednost' tarifů a služeb je tatam. názvy nových tarifů jsou hloupé, nejasné a neřeknou člověku na první pohled, kolik mají volných min. atd. Nové 'balíčky' mi připomínají PaegaSHIT a podobné výmysly a vše jen opět zesložiťují. zlevnění volání do oskara je fajn, ale platí o něm bohužel totéž.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Petr Broža  |  29. 05. 2002 21:07

Dohoda bude i nadále nabízena a všechny cenové podmínky jsou totožné.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
V0jt@S  |  29. 05. 2002 20:13

10:25 Návrat k původním tarifům bude možný pouze v případě odcizení čí ztráty karty SIM nebo při instalaci SIM Toolkitu do již existující SIM.

Poznámka redakce: Tuto formulaci jsme příliš nepochopili, co tím Oskar vlastně myslel, zjistíme později.

  - já si myslím, že chápu - prostě pokud ztratíte SIM, kde jste měli např. Volám málo, zaktivují vám novou s tím samým tarifem. Stejně tak, pokud si vyměníte SIM za SIM-toolkitovou, což je vlastně nová aktivace SIM... Nebo to chápu nějak blbě?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
asok  |  29. 05. 2002 17:43

Ahoj

Skuste se podivat na srovnani s HIT tarifem u T-mobile. Krome volnych minut je to vcelku divocina.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
PeZ  |  29. 05. 2002 17:56

Ja bych řekl, že právě to "kromě volných minut" může vést k nesprávným závěrům.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
banka  |  29. 05. 2002 16:27

Oskar uvadi nove tarify Nokia opet zlevnila 5510 http://forum.paegas.biz/phpBB2/viewtopic.php?t=14 Ze by Nokia chtela aby si lidi k tem tarifum koupili ?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Petr K.  |  29. 05. 2002 16:16

Tu hlasovou schránku tedy mohli dát zdarma, nic by se vůbec nestalo. O peníze pokud si vyzvednu vzkazy u fungující schránky mě vůbec nejde, jde mně o to že platím za službu která nefunguje.

Aspoň u mojí Oskarty nelze schránku nijak aktivovat, ani přes internet.samoobsluhu ani přes hlasovou samoobsluhu. Když jí aktivuju tak mě příjde textovka že požadavek na aktivaci byl proveden ovšem kdykoliv si do té schránky zavolám protože chci nahrát vzkaz tak se mě vždy ozve "lituji, toto číslo není registrováno" a samozřejmě si to hned odečte peníze z kreditu. Nefunguje ani zrušení přesměrování do schránky z menu telefonu, musím jí opět celou deaktivovat.

Ono když se mě to stalo poprvé tak žádná tragédie, zavolal jsem na infolinku a tam mě operátor řekl že je tam nějaká chyba a že to opraví, do 5ti minut bylo vše OK. Jenže když se schránka nějakou dobu nepoužívá tak jí Oskar zase sám deaktivuje, minulý týden jsem nutně potřeboval nahrát nový výzkaz a zapnout přesměrování do schránky a ona byla zas deaktivovaná. Takže jsem si jí aktivoval ale opět ta samá chyba, bylo to zrovna mimo pracovní dobu operátora takže jsem si nijak nepomohl, akorát jsem to asi 5x zkusil, přišel tak zbytečně o část kreditu a pak jsem jí musel zase deaktivovat. Takže služba úplně na nic a přitom placená.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
orf  |  29. 05. 2002 15:02

Tak se su tady dočetl že by měli být i slevněný sms do sitě oskar,ale na webu oskara se pše jen o hovorech?Možná se pletu proto se ptám?Dík z aodpověď

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Marek Lutonský  |  29. 05. 2002 15:22

Ano, je to tak, špatně jsme to pochopili. Moji Nej slouží jen ke slevám na volání, pro levnější textovky je určen doplněk Moje SMS. V článku to opravím.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Jan44  |  29. 05. 2002 13:54

Chválím za rychlost a kvalitu informací o nový tarifech Oskara. První info bylo už někde před měsícem! A dnesek taky super To, co k týhle novince předvádí mobil.cz je hrůza! Takže dík! Ráno jsem přešel na jeden z novy OS tarifů

 

Hele a ty MojiNej to se pocita az na tech minutach po vycerpani volnech minut? Dik

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Snovač  |  29. 05. 2002 14:12

Taky jsem hned zprávu na mobil serveru ohodnotil známkou 5 . Zpráva typu: "nové tarify Oskara najdete zde" - ubohý odkaz na stránky Oskara, mě docela dost pobavil. Je vidět, že už na to kašlou. Už to holt není co to bývalo. Konkurence je zdrává . MM RULES!!!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Jan44  |  29. 05. 2002 23:00

Hele sefove! Tak ja Vas tu do nebe vychvaluju a Vy nic...  Co takhle neco jako: diky

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Mylovník Karličky  |  29. 05. 2002 13:45

 Proč nemáte ve zprávě fotky přímo z tiskovky, to jste vůbec nic nevyfotili on-site? To nemáte v redakci ani jeden digitální foťák nebo teprve čekáte na "vyvolání fotek"? Proč tam máte jen tu jednu ubohou "předplacenku" od Oskara?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Marek Lutonský  |  29. 05. 2002 14:01

Foťák máme, fotky taky, jen je problém, že zatímco tiskovka byla v Praze, redakce sídlí v Brně a přes komunikátor se fotky moc nedají posílat (pokud tedy člověk nemá některý z mála podporovaných fotoaparátů).

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
David Kňourek  |  29. 05. 2002 14:31

Ano jistě, tuto poznámku bych chápal od redakce časopisu "'Žena a život", popř. "Katka". U Mobilmanie bych předpokládal notebook+gprs telefon a fotky po upravení v grafickém editoru poslat e-mailem do Brna.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Marek Lutonský  |  29. 05. 2002 14:47

Předpokládat můžete cokoli. Zatím se ale musíte smířit s tím, co nabízíme, případně se po fotografiích podívat na jiné servery.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Viktor  |  29. 05. 2002 16:09

No, myslím si, že poslání jedné fotky v rozlišení vhodném pro Web trvá tak minutu (HSCSD) nebo dvě (GPRS).

Divil bych se, kdyby Mobilmania neměla k dispozici Nokia 7650, když na "NE-manii" již vyšly první zkušenosti s tímto strojem. A 640 x 480 je pro Web dostatečných, nižší kvalitu za "takřka on-line fotky" by Vám čtenáři odpustili

 

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Marek Lutonský  |  29. 05. 2002 19:11

Kdybychom 7650 měli, tak už dneska najdete na MM článek  Redakce v Brně má prostě oproti Praze pár nevýhod.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Mylovník Karličky  |  30. 05. 2002 08:57

Nemusíš lhát, mladý investigativní novináři, stačí, když napíšeš, že jste za to zaplacený PR, abyste tam jinou, než naaranžovanou fotku nedali ... Co kdyby čtenáři MM dostali šok z toho, jak Oskaráci ve skutečnosti vypadají ...?  

 

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Svata Hribek  |  29. 05. 2002 19:53

Myslím si, že by se po jiných fotkách dívali marně, jelikož na jistém konkurenčním serveru celé zpravodajství pojali jako zkopírování tabulky tarifů od oskara a šli domů.

Můžu říci, že již pravidelně chodim jen na MM. Konkurence má tak akorát zprávy ČTK 

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Honza  |  29. 05. 2002 17:31

Proboha, k cemu by vam byly fotky z tiskovky?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
David Kňourek  |  29. 05. 2002 19:59

Samozřejmě k ničemu. Jenom jsem chtěl napsat, že mobilně dnes poslat fotky není žádný problém...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Mylovník Karličky  |  30. 05. 2002 08:53

K čemu? Proč se teda díváš na televizi a neposloucháš jenom rozhlas (nebo nečteš jen noviny), nádhero?  

Nezdá se ti, že by bylo pro čtenáře lepší mít pravdivé a aktuální fotky z tiskovky, než jednu uměle naaranžovanou?

A také, nebylo by to i spravedlivější vůči Přerovskému a Simpartlovi, kteří tam vůbec nejsou? Kdo to například je, ten Simpart z Oskara, já ho vůbec neznám a na MM jsem jeho fotografii dosud neviděl ?!  

Připadá mi to, jako kdyby čtenáři křičeli: "Nechceme v novinách žádné fotky, jenom text!". Bohnice ...

 

 

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Dzerzinskij  |  29. 05. 2002 13:28

Jak to, ze neni prima reportaz z tiskovky CTc?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
PeZ  |  29. 05. 2002 12:02

To uz ta tiskovka skoncila?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Airton  |  29. 05. 2002 12:16

Ne. On se teď totiž koná slavnostní oběd, kde se podává výhradně červené maso, jako moučník je červená řepa a vše se zapíjí červeným vínem.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
vasik  |  29. 05. 2002 12:25

a na zaver se porvou priznivci Oskara,Eurotelu a T-mobilu...a to budou teprv cerveny jatka!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Petr Broža  |  29. 05. 2002 13:20

Na tiskovkách se většinou nikdo nerve

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
vasik  |  29. 05. 2002 13:44

Ale mohli by...to by pak byla zajimava fotoreportaz

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Viktor  |  29. 05. 2002 14:54

Nerve... Tedy kromě "Holubí letky", která se rve o vše sežratelné nebo jinak zužitkovatelné

Teda, jestli už nevymřela (o tom pochybuju)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Petr Broža  |  29. 05. 2002 12:46

Ano, asi před dvěmi hodinami

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Pez  |  29. 05. 2002 12:55

No tak to jste tam tedy mohli soupnout neco jako:
10:46 Konec tiskovky - jedeme domu.
Zpravidla to ve vasich "primych prenosech" byvalo. Ja tu refreshuji jako blbec a ono uz je finito. Ale jinak diky za online zpravodajstvi.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
vasik  |  29. 05. 2002 13:02

Mas pravdu, to teda mohli! Ja taky jeste asi pul hodky po konci tiskovky zkousel jestli nebude neco dalsiho...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Petr Broža  |  29. 05. 2002 13:14

Už jsem to tam doplnil. Chtěl jsem to udělat dříve, ale to víte, zrovna dnes nevím, kam dřív skočit.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
vasik  |  29. 05. 2002 13:40

To je OK.Stejne jste si dneska splhli: Mobil.cz oproti vam dost zaspal a jeste nema ani komplet clanek...trochu me zklamali, ale vas urcite potesili .

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
DS  |  29. 05. 2002 13:48

Já spíše čekal více dotěrných otázek.. typu kdy budete mít konečně datové připojení ve vlastní síti a podobně. Víte, trochu je provětrat.... ale to jsem asi moc náročný.... ale i tak díky -aspoň za tu rychlost.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Marek Lutonský  |  29. 05. 2002 14:03

Všimněte si ceny datového hovoru u tarifu Mezi námi. Je stejná jako volání do Oskara. Speciálně tohle jsem si ověřoval, protože se mi to zdálo divné, a je to opravdu správně. Zatím ale neznáme podrobnosti, jjestli se člověk opravdu připojuje na datové číslo v Oskarově síti, nebo jestli ústředna kontroluje, jestli jde o datový hovor a podle toho jej tarifikuje.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
DS  |  29. 05. 2002 14:25

Jo, to je pravda... i tak je to ale dost. No, stejně mě to netrápí (jako firma se u T-debajlu zase tak špatně nemáme)....

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Fido  |  29. 05. 2002 11:55

Nejak mi uniklo, jestli stare tarify se budou nabizet soubezne s novymi nebo uz jen nove tarify. Jak to je?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Snovač  |  29. 05. 2002 11:56

Budou se nabízet jen nové. Starý tarif si můžeš ale ponechat dál, pokuď ti vyhovuje...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Fido  |  29. 05. 2002 12:11

To znamena, ze uz nejde aktivovat napr. dohoda jestli to dobre chapu.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
vasik  |  29. 05. 2002 12:19

Dohoda zustava do konce roku 2003- jako vyherni tarif musi byt nabizena...je to napsano v clanku.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Fido  |  29. 05. 2002 12:26

Na oskarovych strankach ale v nabidce uz neni. Jsou tam jen nove tarify proto se ptam.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
v.ch...  |  29. 05. 2002 17:05

Ptáš se správně, v nabídce již není a ani nebude. Oskar ji víceméně nahradil novým Mezi námi.

Vydáním nové Licence (která již nahradila stávající Pověření) nedošlo sice k vypuštění cenového závazku, ale ten původní závazek byl se souhlasem ČTÚ modifikován a tudíž, kdo si nekoupil Dohodu nebo Slyším Vás až do teď, tak zítra již klidně může mít smůlu.

Závazek také říká pouze to, že tyto tarify musí zůstat funkční do konce roku 2003, ale to se bude vztahovat pouze na ty účastníky, kteří si je pořídili do dnešního dne.

 

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
vasik  |  29. 05. 2002 12:41

Asi to Oskar schovava, protoze jsou to doplnkove tarify a pro operatora ne moc vyhodne...ale jinak doufam,ze plati moznost jejich aktivace i pro pristi rok.Planuju tak do pul roku redukci mych 3simkaret na jednu,na ktere budu mit Dohodu.Uz me nebavi to vecne prehazovani(snad jedine jestli zlevni klonovani karet)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Fido  |  29. 05. 2002 13:13

Nejspis to tak bude. Ja zase uvazuju o koupi slysim vas kvuli volani na Slovensko.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Luba  |  29. 05. 2002 11:52

Ma nekdo novy tarify uz i zkrs Tichou postu? Me jeste krom ty registracni zadna nedorazila a ani ted tam nic nemam...

A prej, ze mi budou zasilat vsechny novinky....

 

Luba

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Svata Hribek  |  29. 05. 2002 15:39

Taky mi krom té úvodní zprávy z tichý pošty nic nepřišlo. Zase si myslim, že nechtěj otravovat moc často.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Mandelinka  |  29. 05. 2002 11:24

Jak je to prosim s Oskamarady, byli bez mesicniho pausalu, ale Moji Nej jsou s mesicnim poplatkem 20Kc. Zustanou Oskamaradi dale a bez pausalu???

Dekuji.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Marek Lutonský  |  29. 05. 2002 11:28

Zůstanou jen u starých tarifů, k novým (a to jen ke třem základním) lze aktivovat pouze Moji Nej.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
nemi  |  29. 05. 2002 11:13

A jeste neco, chtel jsem se zeptat, zda mi po prechodu z "Citim Vas" na Odepis zustane moznost bezplatneho roamingu - tedy bez zalohy 5000,- nebo budu muset zase pul roka dobre platit.

Diky nemi

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
nemi  |  29. 05. 2002 11:08

Zeptejte se, jak je to s GPRS u Odepis! Diky.

nemi

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Snovač  |  29. 05. 2002 11:07

Spíš by mě zajímalo, jestli se dá z Volám stále popř. Volám málo přejít zdarma na tarif "Odepiš"?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Snovač  |  29. 05. 2002 11:09

Asi si pořídim deset karet odepiš. Napíšu to na celou rodinu . Sice budu mít deset simek, ale za sto korun paušálu 400 min. do Oskara, je víc než slušný? Peníze mi po půl roce vrátí, takže pohoda .

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
radim  |  29. 05. 2002 11:13

Takto to mám se Slyším Vás, nemohu než doporučit...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
radim  |  29. 05. 2002 11:12

Je to nižší tarif, takže zatím za 1050 Kč.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Petr Broža  |  29. 05. 2002 11:15

Na nové tarify je možné přejít zdarma a co vím, Oskar nijak nespecifikoval, zda jen na vyšší nebo i nižší.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Snovač  |  29. 05. 2002 11:21

Souhlasim. Asi by se našlo hodně málo lidí, co by přestoupilo z Volám stále, často, málo na "Odepiš" .

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Dzerzinskij  |  29. 05. 2002 10:56

Mohou majitele oskarty zdarma prejit na odepis?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Petr Broža  |  29. 05. 2002 11:01

Podle našich informací ano, Odepiš je normální tarif.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Honza  |  29. 05. 2002 10:53

Skvela prace, MM.

Zajimalo by mne jenom, jak zajistujete takoveto LIVE z tiskovky? Notebook pripojeny pres mobil na net?
Dik.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Petr Broža  |  29. 05. 2002 10:59

Je to prosté. Na tiskovce sedí někdo z nás, má komunikátor Nokii 9210, na ní píše krátké zprávy a posílá do redakce, kde je někdo (dnes to padlo na mne) živí. Případně to děláme tak, že máme notebook s bezdrátovým připojením k Internetu (GSM) a děláme tuto práci online a neposíláme žádné textovky do redakce.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
tt  |  29. 05. 2002 12:39

"..., kde je někdo (dnes to padlo na mne) živí. "

to jako zivite ty zpravy nebo tam ma byt " ...živý"?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Marek Lutonský  |  29. 05. 2002 12:46

Redakčnímu systému serveru Živě jsme kdysi začali říkat "živítko" a v něm jsme "živili" nebo "naživili" (rozumějte přidávali) nové články. Postupně se to přeneslo i na jiné servery, ale uznávám, že pro nezúčastněné pozorovatele to nemusí být zrovna srozumitelné

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
DjHlava  |  29. 05. 2002 18:03

Tak to je vostrý....

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
jouend  |  29. 05. 2002 10:49

Nejede mi to. Jinak už se těším na Osk. nové tr. Odpoledne jdu na prodejnu.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Petr Broža  |  29. 05. 2002 10:50

Co vám nejede?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Pavel  |  29. 05. 2002 12:11

No, skoro cele dopoledne se me javascript po nacteni titulni stranky mobilmanie snazil presmerovat nekam na ad.adrenaline.cz a padalo to na dnserror ... moc jsem si rano nepocetl, ted uz je to snad v poradku ...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Petr Broža  |  29. 05. 2002 13:04

Úvodní reklamu jsme omezili na jedno shlédnutí za den, takže nyní už problémy nejsou.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Svata Hribek  |  29. 05. 2002 10:44

Ahoj, uvítal bych nějaký přehledný přehled nových tarifů.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
PeZ  |  29. 05. 2002 10:46

www.oskarmobil.cz

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Svata Hribek  |  29. 05. 2002 10:48

  Týýý jo to jsou fakt takoví rychlíci. Napadlo mě to, ale myslel že to tam ještě nebude.

 

Dík

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
PeZ  |  29. 05. 2002 10:51

No tak aspon vidis, oc snazsi zivot mame my co nemyslime a klikame  .

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Svata Hribek  |  29. 05. 2002 11:22

Sorry, sám si připadám jak diletant, ale to bude zkouškovym. Držte mi palce jdu na Teorii preferencí a doufám, že mě na úvod zkouškovýho nevykopnou.

PS.: Potlesk patří MM. Srovnání je dost dobrý a hlavně jste rychlí jak blesci.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Petr Broža  |  29. 05. 2002 12:41

Díky

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Petr Broža  |  29. 05. 2002 10:49

Jsou i zde, na MobilManii včetně srovnání výhodnosti!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor