AMC Mikro je ochutnávka osmi TV kanálů bez reklam na displeji vašeho Androidu či iPhonu

Společnost AMC Networks International spustila v česku bezplatnou aplikaci AMC Mikro, která nabízí ochutnávku svých osmi televizních stanic. Ty jsou často součástí jen IPTV služeb, takže případní zájemci mnohdy netuší, co od jednotlivých stanic čekat. Aplikace je tak dostupná zcela bezplatně a bez reklam, a současně vám nabídne měsíční průřez obsahem televizních stanic Sport1, Sport2, AMC, TV Paprika, Spektrum, Spektrum Home, Minimax a JimJam.

Aplikace od vás vyžaduje pouze jediné, registraci, ve které vyplníte váš e-mail a heslo. Následně máte přístup k dashboardu, v němž najdete souhrn osmi stanic a vybraných pořadů. Po rozkliknutí můžete spustit vybraný pořad, který se však občas přehrává v nižším rozlišení, než by bylo pro vámi používané mobilní zařízení (např. tablet) vhodné. Bohužel, volba rozlišení streamu chybí, stejně tak jako možnost přeskakovat na časové ose. Přehrávání můžete pouze zastavit nebo jej ukončit, při opětovném spuštění můžete pořad sledovat od začátku nebo tam, kde jste naposledy přestali.

AMC v tiskové zprávě uvádí, že v mobilní aplikaci budou k dispozici např. analýzy klíčových momentů z každé Velké ceny Formule 1 či z fotbalových zápasů Evropské Ligy UEFA, mezi další ukázkové programy patří ty zaměřené na vyřešení, nebudou chybět ani seriály či obsah pro nejmenší. Obsah se bude měnit minimálně jednou za měsíc. Aplikaci AMC Mikro stahujte bezplatně na Google Play a App Storu.

Programy AMC jsou součástí nedávno testované IPTV služby Kuki.tv:

Diskuze (4) Další článek: Fanouškovský koncept zaujal. Tablet Samsung Galaxy Tab S7 FE má jen jeden výraznější nedostatek

Témata článku: , , , , , , IPTV, Minimax, Ochutnávka, Kuki, Displej, Spektrum, App Store, Mikro, Aplikace, Česká republika, ? Displej, AMC, Kanál,