Americký gangster a boj s tučňáky (Java hry)

Staňte se mafiánským bossem v New Yorku 70. let a rozšiřujte své impérium. Nebo je vám bližší mimozemšťan bojující s FBI?

Připravili jsme pro vás další čtveřici mobilních Java her. V českých kinech se v těchto dnech promítá akční thriller Americký gangster a vy si ho můžete prožít znovu díky stejnojmenné mobilní hře. Pro útlocitnější povahy máme dvě arkády a jednu osvědčenou logickou hru. V závěru článku zjistíte, zda váš telefon zvolenou hru podporuje. Pokud ano, stáhněte si ji a můžete začít pařit.

American Gangster: The Mobile Game

Střílení, honičky a tajné obchody s narkotiky. To všechno zažijete v oficiální hře vytvořené podle výborného filmu Americký gangster režiséra Ridleyho Scotta. Sami si prožijte strhující příběh o vzestupu a pádu jednoho z nejmocnějších mužů newyorského podsvětí Franca Lucase a o obyčejném detektivovi, který ho dostal na kolena. Ve hře postupně stanete na obou stranách zákona. Nejprve jste mafiánem Francem Lucasem (ve filmu jej ztvárnil Denzel Washington), který si své drogové impérium v newyorském Harlemu 70. let vybudoval díky svému důvtipu, kontaktům a promyšlené likvidaci nepřátel.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek  

Později se přesunete na stranu dobra, coby policista Richie Roberts (ve filmu Russel Crowe). Vaším úkolem v této fázi je vybudovat si síť informátorů a krok za krokem rozplétat pavučinu kriminálních živlů, proniknout do mafie a Lucase zničit. V obou případech se ohybujete se po velikém městě, plníte úkoly, kradete auta nebo střílíte „nepohodlné“ svědky. Při hře, která tak trochu připomíná zjednodušenou klasiku Grand Theft Auto, se určitě nudit nebudete, díky tradičně kvalitnímu zpracování z dílny Gameloftu. Předtím si ale zajděte na film, ten přináší neméně kvalitní zážitek.

American Gangster: The Mobile Game (akční):

  • SMS ve tvaru: CP HSWBC
  • odeslat na číslo: 900 09 80
  • cena: 80 Kč

Alien Hominid Redialed

Akční arkáda, kterou možná znáte z konzolí, nebo ji ještě pamatujete jako flashovou hru, kterou jste mohli hrát zdarma na internetu. Malý žlutý mimozemšťan připomínající známé příšerky Pikachu, přichází do vašich mobilů, aby ničil svět. Ano opravdu zničil. Hlavním hrdinou je mimozemšťan Hominid, který nešťastnou náhodou ztroskotá na Zemi, hned vedle budovy FBI. Jeho úkolem je najít potřebné součástky, opravit loď a odletět dříve, než se dostane do spárů vědců. Proti lidem používá speciální mimozemské schopnosti a zbraně, proti nimž se lidé jen těžko mohou ubránit., unikátní bossy na konci každé stáže, možnost hraní multiplayer v kooperaci s druhou osobou a další prvky.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Vaším úkolem je ničit agenty FBI, kteří usilují o váš život. Hra vedle intenzivní 2D akce plné speciálních efektů nabízí řadu zábavných miniher mezi levely. Ty jsou nabité rychlou akcí, pořádnou porcí zábavy a perfektní grafikou. Přidáte se na stranu mimozemšťana a pomůžete mu porazit FBI?

Alien Hominid Redialed (akční arkáda):

  • SMS ve tvaru: CP HYEDB
  • odeslat na číslo: 900 09 80
  • cena: 80 Kč

The Penguin Menace Reloaded

Další pokračování arkády ze světa okřídlených obyvatel Země. Leo, speciální kuřecí agent, má před sebou novou misi. Ptačí říše je opět ohrožena, šílený tučňáčí boss chce nechat zmrazit celý svět a učinit jej tak rájem pro všechny své soukmenovce. Na ostatní opeřence ale zapomíná. V minulém dílu The Penguin Menace se mu sice podařilo zničit většinu továren zlých tučňáků, ale ti mají v záloze plán, podle kterého chtějí pomocí speciálního přístroje uvést Zemi do věčného mrazu. A tomu musí kuřecí hrdina Leo zabránit.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 

Před vámi je opět plošinovka posetá tučňáky, kterými se nesmíte nechat chytit, musíte se vyhnout i jejich důmyslným nástrahám v podobě magnetů, falešných propadel a plošin i nádobám se nebezpečným obsahem. Vaším úkolem je najít mrazící stroj a včas jej zastavit, než se celá Země promění v krajinu věčného ledu.

The Penguin Menace Reloaded (arkáda):

  • SMS ve tvaru: CP HMJWB
  • odeslat na číslo: 900 09 80
  • cena: 80 Kč

3D Real Mahjong (logická)

Trojrozměrná variace na známou čínskou logickou hru Mahjong, jež má hlavně na dálném východě velmi dlouhou tradici. Podle prastaré legendy Mah Jong vymyslel zhruba 500 let př. n. l. slavný čínský filozof Konfucius během svých cest po Asii. Má za úkol prověřit vaše vlastnosti, na kterých si východní kultury si vždy zakládaly, to znamená logické myšlení, trpělivost a dlouhé meditace.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Vaší úlohou je odstranit z herního pole všechny kameny. Odstranit lze vždy dvojici kamenů se stejnými symboly. Jednotlivé kameny však nesmí být zablokovány. Čekají vás dva herní režimy, vzrůstající obtížnost a také omezení časovým limitem. Pokud se vám podaří odstranit kameny včas, stanete se právoplatným Guru Mahjongu.

3D Real Mahjong (logická):

  • SMS ve tvaru: CP HYFHA
  • odeslat na číslo: 900 09 80
  • cena: 80 Kč


Doplňující informace

Hry jsou v češtině, může se ale stát, že pro váš mobil nejsou lokalizovány. V tomto případě vám bude doručena anglická verze.

Pro zjištění podpory vybraného obsahu vaším telefonem pošlete SMS s textem STAHNU KOD na číslo 900 09 03. KOD je pětipísmenný objednací kód a je uveden u každé nabídky. Příklad: STAHNU HCRWH 

Cena SMS je 3 Kč. Cena za stažená data se řídí dle ceníku vašeho mobilního operátora. Před stažením si zkontrolujte, zda máte dostatek volné paměti v telefonu. Telefon musí mít aktivován a správně nastaven WAP, telefony Siemens navíc nastaven i tzv. Java profil – pomůže vám infolinka vašeho mobilního operátora. V případě objednávky na nepodporovaný telefon vám MobilBonus hru zdarma vymění za jinou.

Technicky zajišťuje MobilBonus, s. r. o., help@mobilbonus.cz, infolinka +420 777 717 535 (Po–Pá 9:00–17:00).


Tip, jak hru stáhnout levněji

Zaujala vás některá hra, ale bojíte se vysokých poplatků za stažená data? Pro zákazníky Vodafonu a T-Mobilu máme malý trik, jak ušetřit. Stačí si pro přístup k wapu nastavit už téměř zapomenuté vytáčené připojení, u kterého je zpoplatněna doba připojení, nikoliv objem přenesených dat (jako je tomu u GPRS). Svému operátorovi tak zaplatíte pouze částku za dobu stahování hry, což je pro představu 2 až 4 minuty. Přesnou cenu zjistíte podle této jednoduché tabulky:

 Cena připojení k WAPuCena za data při stahování hry (3 minuty)Vytáčené připojení
Tarifní i předplacené služby Vodafone1,79 Kč/min.5,37 KčNastavení najdete zde
Tarifní služby T-Mobile2,38 Kč/min.7,14 KčNastavení najdete zde
T-Mobile- předplacené služby3,20 Kč/min.9,60 KčNastavení najdete zde
Vytáčené připojení je po první minutě účtováno po sekundách (60+1).
Váš názor Další článek: U:fon a MEC, operátoři-bratranci

Témata článku: , , , Speciální efekt, Alien, Kvalitní zážitek, Thriller, Strhující příběh, Meditace, Gan, A/B, Boj, Celá země, Možnost hraní, Herní pole, Policista, Grand Theft Auto, Pikachu