Aplikace Facebook získává tmavý režim. Někteří uživatelé už ho mohou aktivovat

Tmavý režim je už téměř povinností pro každou významnější aplikaci. Zatímco v běžném zobrazení obsahuje většina hodně bílých ploch, tmavé režimy využívají černé a odstínů, aby šetřily zrak, ale také výdrž telefonu. Tmavý režim už obsahují oblíbené aplikace Messenger, WhatsApp nebo Instagram, nyní se do temných odstínů zbarví konečně i samotný Facebook.

Jedna z největších sociálních sítí do testování zapojuje vybrané uživatele obou největších mobilních platforem Android a iOS už od léta, až nyní ale začíná tmavý režim do mobilní aplikace Facebooku šířit i mezi širokou veřejnost. Spouštění je postupné a zatím není jasné, podle jakého klíče se aktualizace šíří. Někteří uživatelé nicméně hlásí, že už se jim tmavý Facebook nabídl.

Vyzkoušet to můžete sami ve své aplikaci pro Android nebo iOS. Novou volbu, pokud už vám bude dostupná, naleznete v sekci Nastavení a soukromí na kartě Nastavení. Zapnout tmavý režim půjde buď ručně, nebo jej aplikaci necháte převzít automaticky podle nastavení celého prostředí vašeho telefonu.

Via: XDA Developers 

Diskuze (3) Další článek: Antutu ví, jak vybavené mobily používáme. Android 10 má už dvoutřetinové zastoupení

Témata článku: , , , , , , , , , F +, Uživatelé, Rez, Režim, Nastavení, Odstín, Aplikace,