Aplikace iKiosek má už tisíce stažení. Najdete v ní všechny tituly CNC, včetně časopisu Computer

Vydavatelství Czech News Center, jehož součástí je i portál MobilMania.cz, spustilo začátkem roku mobilní aplikaci iKiosek. Dává přístup ke všem 50 tištěným titulům našeho vydavatelství od deníků Blesk, Aha! a Sport, přes společenský magazín Reflex, ekonomický deník E15, až po specializované časopisy včetně nám blízkého Computeru.

Elektronickou verzi jednotlivých vydání bylo do loňská možné prohlížet pouze na webu ikiosek.cz. Stejnojmenná aplikace určená pro smartphony a tablety s operačním systémem Android a iOS přinesla za prvního čtvrt roku tisíce stažení. Každý den v aplikaci „listuje“ zhruba 350 čtenářů. „Nejčastěji otevíraný je týdeník Reflex, a to na stránce se Zeleným Raulem,” popisuje Petr Štípek, šéf týmu vývoje mobilních aplikací v CNC.

Mobilní aplikace slouží jako čtečka elektronických vydání titulů z vydavatelství CNC, předplacených nebo zakoupených na webu. Výhodou aplikace je, že ke čtení nepotřebuje internetové připojení. Jakýkoli zakoupený titul lze předem stáhnout k offline čtení. Mezi další vychytávky patří noční režim nebo nastavení nepohasínání displeje. Do budoucna mají přibýt funkce nákupu předplatného přímo v aplikaci nebo automatické stahování zakoupených titulů k offline čtení.

Aplikaci iKiosek stahujte zdarma:

Diskuze (2) Další článek: Zablokovaný Suez ovlivní i dodávky smartphonů. Naštěstí jen krátkodobě

Témata článku: , , , , , Reflex, CNC, Blesk, Aplikace, Časopis, Czech News Center, Stažení, Computer, Vydavatelství, Aha!,