Aplikace pro Android, bez kterých nedokážu žít [Milan Měchura]

  • Do telefonu si instaluji vždy zhruba padesátku aplikací
  • Nejčastěji jsou zastoupeny aplikace pro sport a zpravodajství
  • Najdou se však i některé nešvary (hry), kterými si občas krátím čas

Vzhledem k neustálému střídání telefonů, které mi pod rukami prochází, jsem si při nastavování telefonu vytvořil rutinu. Telefon vždy nastavuji jako nový, proto mé první kroky míří do Google Play. Instaluji asi padesátku aplikací, které používám s různou mírou intenzity.

Nejčastěji (i dle informací o využití baterie) používám emailový klient Microsoft Outlook, navigaci Waze a sociální sítě (Facebook, Instagram a Twitter). Ve všech mi pomáhá klávesnice SwiftKey, které jsem věrný už dlouhé roky. Mezi nejvyužívanějšími aplikacemi ve volném čase se objevuje hra Real Racing 3. 

Mám rád čísla a analýzy všeho druhu a v mém výběru tak nechybí ani aplikace pro správu financí, nákladů na dopravu a velké množství sportovních aplikací. Pokusil jsem se ze své „padesátky” vybrat i méně známé, avšak praktické, aplikace, které mi usnadňují každodenní život.

Seznam vybraných používaných aplikací:

Diskuze (8) Další článek: Nejvybavenější Motorola míří téměř po roce do Česka. Bude lákat na nerozbitný displej a cenu

Témata článku: , , , , , , , , , Sportovní aplikace, Kter, Pád aplikací, Telefon, Aplikace, CMA, Padesátka, Zpravodajství, My Air, Stocard, Velké množství, Milan Měchura, Nejvyužívanější aplikace, Dlouhý rok, Nešvar, První krok,