Aplikace StickK je brutální, ale funguje. Neplníte své závazky? Tak plaťte!

Platforma stickK (zdarma pro Android a iOS) je způsob, jak se dokopat k novému návyku nebo se zbavit toho starého. Může se jednat o pravidelné meditace, cvičení, učení se novému jazyku, hubnutí, o to přestat kouřit nebo pít alkohol atd. Najdete si zde partnera/mentora, který kontroluje vaše snažení, a jakmile v něm zakolísáte, zaplatíte. Doslova.

Vše je směřuje k motivaci uživatele, takže platit za své prohřešky není prioritou. Jedná se ale o účinnou metodu, jak vás k plnění cílů skutečně donutit. Funguje to tak, že si na začátku svého snažení stanovíte cíl, zvolíte mu termín splnění nebo jeho opakování a pozvete kolegu, přítele nebo člena rodiny, aby na vás dohlížel a ověřoval váš pokrok. Poté už vložíte své finanční prostředky – množství si můžete určit, a to i konkrétní částku, kterou budete za svou „nečinnost“ platit.

Vtip je v tom, že se zde můžete i sázet, jestli daný úkol splníte, čímž můžete své vložené finance násobit (odměna pro vás). Pokud selžete, určené finance propadnou vybranému příteli, nebo třeba charitě.

Diskuze (4) Další článek: Náramková dvojčata Band 6 v ČR. Vyberte si mezi ex-sourozenci Huawei a Honor

Témata článku: , Meditace, Učení, Motivace, Stanovit, Stick, Alkohol, Hubnutí, F +, Aplikace, Závazek, Kouř,