Aplikace Yazio vás naučí jíst zdravě. Pomůže vám zhubnout a zbavit se zlozvyků

Pokud se na vás vánoční hody podepsaly měrou vrchovatou, je na čase s tím něco dělat. Pomůže vám k tomu aplikace Yazio (zdarma dostupná pro Android a iOS), osobní deník mapující příjem potravy, které se stará také o pitný režim a denní aktivitu. Smyslem je určit si cíle a ty pak plnit. Obsaženo je na dva miliony potravin a celých jídel, zadávat je lze ze seznamu, výběrem z hledání ale i skenem jejich čárového kódu.

Vyjma toho můžete plnit i množství výzev. Ty pomohou zbavit se chutě na čokoládu, omezit cukr a sladkosti, vyvarovat se jídlům z fast foodů, ale pomohou i přestat pít kávu či kouřit. K dispozici je také stovka zdravých receptů nebo osobní kouč, který nabízí tematické diety. Samozřejmá je přímá návaznost na nativní zdravotní aplikaci vašeho operačního systému. Na iOS jsou k dispozici zkratky pro Siri, které umožní automaticky vyplňovat potřebné údaje. Aplikace je v češtině.

Diskuze (6) Další článek: Záplava nových Samsungů. V první půlce roku půjde na trh hned 9 nových „áček“

Témata článku: , , , , , , , Aplikace, Sladkosti, Operační systém, Food, Osobní kouč, Calorie Counter, Zlozvyk, Osobní deník, Zlo, Denní aktivita, Přímá návaznost, Vaš, Pitný režim, Jídlo, Potřebný údaj, Dispozice, Čárový kód,