Apple už vám na webu prodá i lahev na vodu. Bez jablečného loga to ale zřejmě bestseller nebude

  • Apple přímo na webu mezi Doplňky nabízí i chytrou lahev na vodu
  • Blikáním vás upozorní na to, abyste se napili
  • Její největší chyba? Nemá ikonické logo Applu!

Pokud se na jakýkoliv produkt „přilepí“ logo Applu, znamená to, že brzy půjde na dračku. Americký gigant si však pečlivě vybírá, kam své logo umístí, přesto se na svém webu nebojí přímo nabízet produkty, které jsou kompatibilní s iPhony a iPady. Jedním z těchto produktů, který najdete na e-shopu Applu v sekci Doplňky, je i chytrá láhev HidrateSpark Pro.

Ve zkratce nečekejte nic světoborného. Jedná se o nerezovou lahev, která udržuje nápoje vychlazené až po dobu 24 hodin. LED indikátor ve spodní části lahve se rozsvícením tu a tam připomene, že je čas se napít. No a samotné sledování pitného režimu se následně synchronizuje s aplikací Apple Health. Lahev zaznamenává, že jste se napili, a kolik jste vypili tekutiny za den. Chytrá lahev se k iPhonu, iPadu nebo k hodinkám s WatchOS připojuje přes Bluetooth 4.0 či 5.0, její součástí je samozřejmě baterie, se kterou vydrží na jedno nabíjení 10 až 14 dní. Objem lahve činí 621 ml.

Apple iPhone 13 128GB Apple iPhone 13 128GB
nabízí 82 obchodů za ceny od 14 122 Kč
Srovnat ceny na Živě

Chytrou láhev HidrateSpark Pro pořídíte na webu Applu za 80 dolarů, což dělá s daní zhruba 2 300 korun. V Česku je však dostupná pouze varianta HidrateSpark Steel se značkou „Jen u Apple“, která stojí 2 189 korun.  Chytrou lahev si můžete s bezplatným doručením vybrat ve stříbrné nebo černé barevné variantě. Rozdíly mezi oběma variantami se nám však dohledat nepodařilo, je tedy možné, že rozdíly nebudou až tak významné.

Klepněte pro větší obrázek
Chytrou lahev, kterou Apple na svém webu „exkluzivně“ nabízí můžete spárovat s aplikací Apple Health

Je však otázkou, jaký přínos má chytrá lahev v praxi, a zda neřeší problém, který neexistuje. Ve vlákně na Redditu vzbuzuje tento produkt spíše posměšky, zejména s ohledem na možnou aktualizaci firmwaru v lahvi. A co vy? Používáte chytrou lahev, která za vás hlídá pravidelné intervaly pití? Ne, tohle masovka určitě nebude. Pokud však jednou Apple na lahev přidá své logo a vysvětlí, že bez chytré lahve prakticky nemůže přežít, je nám jasné, že se z toho záhy stane nejpopulárnější příslušenství všech dob!

Představení chytré lahve HidrateSpark Pro:

Diskuze (14) Další článek: TikTok válcuje konkurenci. Toto jsou nejstahovanější aplikace z Google Play a Apple App Store

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: Apple, , , , , , , , , Web, Česká republika, Pro +, Reddit, Doplňky, Produkt, Lahev, Bestseller, BES, Voda, Apple Health, Logo,