Apple Watch 7 budou mít zpoždění, nepřijdou zároveň s iPhonem 13. Důvodem je nový design

Očekávané hodinky Apple Watch Series 7 budou mít letos zřejmě zpoždění. Původně se předpokládalo, že půjdou do prodeje spolu s novými iPhony ještě koncem září, ale to se podle serveru Bloomberg zřejmě nestane. S novými hodinkami se totiž chystá významný redesign, kterému se výrobci nestihli včas přizpůsobit.

Watch Series 7 budou mít nově ploché boky po vzoru iPhonů a hlavní změnou budou zvětšený displej s tenčími rámečky. Mluví se o nových velikostech 41 a 45 mm. Samozřejmostí je rychlejší procesor. Otázkou je, kdy tedy hodinky budou představeny. Nebylo by to poprvé, kdy hodinky Apple představí s odloženou dostupností prodeje.

Kromě nového designu údajně Apple zapracoval  i na nové technologie laminování displeje, který samotný displej přiblíží ještě více ke krycímu sklíčku. I to prý přináší některé problémy ve výrobě. O odložení z důvodu problémů ve výrobě kromě Bloombergu informovala také asijská agentura Nikkei, je tedy velmi pravděpodobné, že zájemci si letos na hodinky počkají ještě déle.

Diskuze (83) Další článek: Fráze „Ok, Google” zřejmě brzy nebude pro Asistenta nutná. Otázka, zda je to dobře

Témata článku: Apple, , , , , , , , , , , Zpoždění, Displej, Bloomberg, Výroba, Apple Watch Series, Watch Series,