Apple Watch Series 7 mají bizarní problém. Neukazují některé aplikace

V pátek se oficiálně v ČR a v dalších zemích začaly prodávat chytré hodinky Apple Watch Series 7. Hned první den dorazily prvním majitelům a ty začali upozorňovat na kuriozní problém. Neukazují se na nich aplikace třetích stran. A v nabídce aplikací jsou místo nich prádzná černá místa.

Na problém poukázal jeden z prvních majitelů na Twitteru s tím, že problém zřejmě souvisí s větším displejem a rozlišením hodinek. Někteří vývojáři tak zřejmě nestihli přizpůsobit ikony aplikací pro nový displej. Na starších hodinkách s watchOS 8 totiž žádný takový problém není.

Je velmi pravděpodobné, že půjde o nějakou drobnost, kterou půjde opravit rychlou aktualizací aplikací. Přesto jde už o druhou podivnou chybu za poslední týdny související s novým produktem. V září jsme se například podivovali nad tím, že některé aplikace na nové iPhonu 13 Pro neumí využít 120Hz obnovovací frekvenci. 

Apple Watch Series 7:

Via: Apple Insider

Diskuze (23) Další článek: Recenze mobilu Apple iPhone 13 Pro. Drobné, ale důležité vylepšení skvělého telefonu

Témata článku: Apple, , , , , , , , , Pro +, Watch Series, Majitel, Česká republika, Velký displej, Apple Watch Series, Apple insider, Aplikace,