Asus Transformer Prime má problém. Výrobce zamíří k soudu

Asus má problém, výrobce androidního tabletu řady Transformer totiž brzy zamíří k soudu. Na vině přitom nejsou patentové spory s Applem nebo Microsoftem, ale někdo úplně jiný – výrobce plastových hraček Hasbro. Pokud jste měli v dětství alespoň jednu postavičku z kolekce Transformers, už asi tušíte.

Když Asus na jaře vydal tablet Transformer, spustil v Hasbru menší povyk, nicméně k tahanicím o obchodní značku ještě nedošlo. Teď však firma začala prodávat model s názvem Transformer Prime, který v sobě kloubí hned dvě klíčová slova: Transformer a Prime, což je jméno legendární robotické postavičky jménem Optimus Prime. A to už bylo pro Hasbro a jeho právní oddělení příliš.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Asus Eee Pad Transformer Prime

Výrobce hraček podal žalobu na Asus u soudu v Los Angeles a žádá nápravu, obává se totiž, že si budou zákazníci Asusu myslet, že má Hasbro s tabletem něco společného.

Transformer Prime v redakci

 

Diskuze (28) Další článek: Symbian? Zapomeňte. Už jen Nokia Belle. Bude i pro starší modely

Témata článku: Asus, , , , Asus Eee Pad Transformer, Asus Eee Pad Transformer 32GB Wi-Fi, Asus Eee Pad Transformer Prime, Asus Eee Pad Transformer Prime 64GB Wi-Fi, Transformer, Pro +, Prime, Výrobce, Soud, Hasbro,