Battlefield: Bad Company 2 exkluzivně na Sony Ericsson Xperia Play

Sony Ericsson představil ve spolupráci s vývojáři herní společnosti EA Mobile jednu z nejoblíbenějších válečných akčních her současnosti: Battlefield: Bad Company 2. Nejdříve dostupná bude exkluzivně na herním smartphonu Sony Ericsson Xperia Play. Stáhnout si ji mohou majitelé Xperie Play ve všech zemích mimo USA.

„Vzhledem k tomu, že se dostupnost Xperia™ PLAY stále rozšiřuje do více zemí, je nutné, aby portfolio her bylo rozmanitější. Těší nás proto, že právě hra Battlefield: Bad Company 2 může být zařazena do oficiálního výběru herních titulů tohoto modelu,“ uvedl Dominic Neil – Dwyer, ředitel rozvoje trhu, Sony Ericsson.

Battlefield: Bad Company 2 přinese to nejlepší z válečných titulů. Hráči se tak budou moci ponořit do bojových akcí ve vzduchu, v džungli, arktických podmínkách i v poušti. 14 misí určených pro jednoho hráče napříč pěti odlišnými bitevními poli nenechá žádného hráče v klidu. Proti svým nepřátelům může navíc použít širokou nabídku zbraní od nožů přes kulomety či granáty. Akční hru navíc doplňují různé dopravní prostředky včetně tanků a helikoptér.

Diskuze (29) Další článek: O2 získalo 42 tisíc nových zákazníků, lidé častěji volí paušál

Témata článku: Ericsson, Sony, Sony Ericsson, , , , , Sony Ericsson Xperia Play, Play, PLA, Dopravní prostředky, Battlefield, Eri, Son