BeeWi Mini Copper S: místo vysílačky mobil

Mini Cooper S zmenšený v poměru 1:20 se kamarádí s Androidem a Symbianem. Co umí? Jak to umí? Všechno uvidíte na našem videu.

I když na první pohled vypadá Mini Cooper S od společnosti BeeWi jako úplně obyčejné auto na dálkové ovládání, které si můžete pořídit v každém druhém hračkářství, klame tělem. Můžete se k němu totiž připojit pomocí Bluetooth a rázem se váš mobil promění ve vysílačku. Už jste sice mohli vidět v posledním Týdnu mobilně, ale teď tu máme ještě podrobnější videopohled a také ukázku toho, že lze auto ovládat opravdu naklápěním telefonu.

Poté, co vyndáte auto z krabice, je třeba vložit tři AA baterie (nejsou v balení). Pak stačí auto zapnout a je třeba si nainstalovat ovládací aplikaci do telefonu. Ta je kupodivu k dispozici kromě Androidu i pro dotykový Symbian (včetně nového Symbianu^3), přičemž ji najdete v obou obchodech (Android Marketu i Ovi Obchodě). Pak už je třeba jen auto spárovat s telefonem, aplikaci spustit, odbrzdit a zábava může začít

Mini Cooper S v měřítku 1:20 je v černé barvě s bílou střechou a pruhy na kapotě, má rozměry 179 × 98 × 74 mm a váží 205 gramů. Výrobce udává, že by na tři AA baterie měl vydržet až tři hodiny jízdy.

Rozhodně jde o zajímavý produkt, který má ale k AR Drone vrtulníku dost daleko, a to jak provedením (zejména absence plynulého zatáčení a zrychlování), tak cenou, což už je rozhodně pozitivum.

Za zapůjčení BeeWi Mini Cooper S děkujeme internetovému obchodu Czech Computer, kde si jej můžete koupit za 1 239 Kč.

Diskuze (17) Další článek: MWC 2011: LG představí mobil s 3D displejem (první foto)

Témata článku: , , , , , Min, Vysílač, Copper, MOBI, Mini, Místo, Mobil, Mini +,