Bezrámeček dostane selfie periskop. Toto jsou první rendery Xiaomi Mi Mix 3

Xiaomi na trh tlačí jeden model za druhým, a týká se to i prémiové řady Mi Mix. Loni v září čínský výrobce představil model Mi Mix 2, o pět měsíců později Mi Mix 2S s výkonnějším Snapdragonem 845 a duálním fotoaparátem:

Řada Mi Mix se ještě letos dočká jednoho modelu. Připravovaný Mi Mix 3 naznačuje, že Xiaomi nemá úplně na růžích ustláno a cítí tlak ze strany dalších čínských výrobců, kteří nedávno představili své topmodely (zejména Vivo NEX S a Oppo Find X), kterým se dostalo velké mediální pozornosti. Na uniklých renderech, a také na pozvánce od výrobce, můžeme vidět podobu budoucího Mi Mix 3, který má dostat výsuvnou selfie kamerku po vzoru Viva. Xiaomi si však toto řešení údajně patentovalo již v roce 2015.

Těšit se máme na ještě tenčí rámečky a ještě lepší duální fotoaparát. Dosavadní rendery napovídají tomu, že Xiaomi nechystá žádné designové výstřelky. Základní vzhled má zůstat hodně podobný jako Mi Mix 2S. Xiaomi Mi Mix 3 má být, dle grafiky na pozvánce, představeno v průběhu září.

Xiaomi Mi Mix 3 bude chtít konkurovat zejména Vivu NEX S:

Via wccftech

Diskuze (8) Další článek: Hi-tech nebo noční můra? Vědci mají milimetrovou kameru, kterou napájí světlo. Může být kdekoli

Témata článku: Xiaomi, , , , , , , , , , , , , , , , Čelní strana, Peří, Wccftech, DOS, Čtečka v displeji, Model, #Xiaomi, První rendery, Výrobce,