Black Friday v podání Samsungu: výhodné balíčky a až 36% slevy na telefony

Samsung dnes v podvečer odstartoval dočasnou nabídku Black Friday, v rámci které připravil speciální předpřipravené balíčky dvou produktů, za které zaplatíte jen polovinu původní souhrnné ceny! Pokud si koupíte hodinky Galaxy Watch3, získáte k nim zdarma sluchátka Galaxy Buds+ v hodnotě 4 690 Kč. A pokud pokukujete čistě po smartphonech, můžete si vybrané modely zakoupit až s 36% slevou. A to i ty aktuálně nejvýkonnější.

Samsung na svých webových stránkách zpřístupnil dva limitované balíčky. V tom prvním najdete telefon Galaxy A51 a tablet Galaxy Tab S5e, a to za cenu 8 749 Kč. Původní cena obou produktů v součtu činí 17 498 Kč, takže zaplatíte jen polovinu původní pořizovací ceny. Ve druhém balíčku je připraven Galaxy A42 a hodinky Galaxy Watch Active. Zaplatíte za něj jen 6 495 Kč, což je oproti původní ceně opět jen polovina. Balíčků je omezené množství, takže si případný nákup dvakrát nerozmýšlejte.

Při pořízení chytrých hodinek Galaxy Watch3 v rámci akce Black Friday získáte zdarma bezdrátová sluchátka Galaxy Buds+ v hodnotě 4 690 Kč. U některých prodejců jsou hodinky k mání se slevou 2 500 Kč, ovšem již bez přibalených sluchátek. Zajímavé jsou také slevy smartphonů u vybraných prodejců elektroniky (pouze akce na Galaxy S10+ platí na webu Samsung.cz), z nichž vybíráme tyto modely:

Výrazné slevy platí i pro další telefony, např. na skládací Galaxy Z Flip (sleva 15 tisíc Kč), Galaxy Note20 Ultra (sleva 8 100 Kč) či na Galaxy S20 Ultra (sleva 10 tisíc korun). Akce platí do 30. listopadu nebo do vyprodání zásob. Kompletní podmínky slevové akce a bližší detaily naleznete zde

Redakční představení skládacího Samsungu Galaxy Z Flip:

Diskuze (3) Další článek: Nespalte se při Black Friday, ani nikdy jindy. Skutečné slevy vám pohlídá Hlídač Shopů

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy A20s, Samsung Galaxy A31, Samsung Galaxy A51, Samsung Galaxy Note20, Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy Tab S5e, Samsung Galaxy Z Flip, Samsun, Galaxy Watch Active, F +, Galaxy Buds, Telefon, Balíček