BLESKmobil naděluje. SIM karta do konce dubna za půlku, za dobití 300 Kč polovina dat navrch

Virtuální operátor BLESKmobil připravil na duben rovnou dvě zajímavé akce. Jeho předplacenou kartu mohou zájemci až do konce měsíce zakoupit za poloviční cenu. Předplacenka s přednahraným kreditem 150 Kč vyjde od 1. do 30. dubna 2022 na 75 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Druhá část akce se týká zákazníků, kteří mají na své předplacence aktivní datový balíček. Při dobití kreditu alespoň za 300 Kč přidá virtuál polovinu objemu vašeho datového balíčku zdarma, u balíčku Top a Klasik je to „pevná porce“ 1 GB dat navíc. Tato akce je prodloužena do 30. června 2022.

Klepněte pro větší obrázek
Kolik datového objemu dostanete ke svému balíčku navíc

Běžná cena jedné minuty hovoru s kartou BLESKmobilu je 2,50 Kč, odeslaná SMS stojí 1,50 Kč. Výhodou je neomezený přístup na stránky vydavatelství Czech News Center – Blesk.cz, iSport.cz, Auto.cz, Reflex.cz – s aktivovanou službou BLESKmobil Internet. Na kartě lze aktivovat balíčky s volnými minutami i daty. Více informací se dozvíte na stránkách www.bleskmobil.cz.

Pozn.: Virtuální operátor BLESKmobil je společným podnikem O2 a vydavatelství Czech News Center, pod které spadá také MobilMania.cz.

Diskuze (4) Další článek: První emulátor Androidu 11 pro PC je z Číny. Jen těsně předběhl Android subsystém i aplikaci Play Games

Témata článku: , , , , , , , , Konec dubna, SIM kart, Karta, Virtuální operátor, Dobití, Předplacená karta, Czech News Center, Zář, Datový balíček, Konec roku, Data