BLESKmobil chce letošní léto bez Wi-Fi. Až do září dá 30 GB za 300 Kč měsíčně

BLESKmobil připravil akční datovou nabídku na letošní léto. Od 1. června až do 30. září 2022 nabízí svůj datový balíček Ultra 30 GB se slevou 50 %. Místo běžné ceny 599 Kč měsíčně zákazník zaplatí 300 Kč. Akce platí pro nové i stávající zákazníky.

Klepněte pro větší obrázek

Pro aktivaci balíčku je třeba odeslat SMS ve tvaru BLESK30 na číslo 999340. Sleva 50 % na balíček Ultra platí na 4 měsíce po jeho první aktivaci v rámci uvedeného období. Jde o samoobnovovací balíček – pokud je na předplacené kartě dostatek kreditu, obnoví se sám vždy po 30, 60 a 90 dnech.

Pozor, při čtvrté obnově už bude účtována standardní cena 599 Kč, proto balíček – pokud jej nechcete za plnou cenu využívat – před skončením čtvrtého 30denního cyklu deaktivujte (zasláním SMS ve tvaru INTERNET D na číslo 999340).

„Je léto, zapomeňte na Wi-Fi“

BLESKmobil chce touto nabídkou přilákat zákazníky před letní sezónou. Datový objem lze vedle Česka čerpat i v roamingu za stejných podmínek jako doma v zemích EU, může tedy posloužit při evropské letní dovolené jako alternativa pro Wi-Fi připojení, které ve většině zemí není zdaleka tak rozšířené jako v Česku.

30 GB měsíčně je už poměrně slušný objem dat, zdaleka však není rekordní. Nejvyšší objem 100 GB za 300 Kč měsíčně zatím mezi předplacenkami poskytla Datamánie O2. Šlo však o časově omezenou nabídku, v současnosti se od operátora nové karty s tímto předplaceným datovým objem koupit nedají.

Pozn.: Virtuální operátor BLESKmobil je společným podnikem O2 a vydavatelství Czech News Center, pod které spadá také MobilMania.cz.

Diskuze (24) Další článek: Realme vyvíjelo tento smartphone dlouhé čtyři roky. Teď s ním konečně zamíří i na český trh

Témata článku: , , , , , , , , , Zákazníci, Česká republika, Léto, F +, Objem, Letošní léto, Balíček