Aktualizováno: BLESKmobil láká na 22,5 GB za bezkonkurenčních 249 Kč

Od pondělí 22. června přidává BLESKmobil mezi své datové balíčky Internet Ultra s 15 GB dat. Jeho standardní cena je 599 Kč, ale do 15. září si jej zákazníci mohou až třikrát aktivovat za 249 Kč. Plná cena odpovídá standardu českého trhu, ale akční nabídka vypadá opravdu skvěle a mimo firemní tarify bude těžko hledat konkurenci.

Zajímavé je, že lze akci kombinovat s jinou, v rámci které BLESKmobil dává 50 % dat navíc jako bonus za dobití částkou minimálně 300 Kč. Tato nabídka ovšem končí 30. června.  Stačí tedy dobít 300 Kč a za 249 Kč získáte 22,5 GB, což je bezkonkurenční nabídka.

  • Aktualizováno 2. července: Akce 50 % dat navíc je prodloužena do konce srpna, takže balík s 22,5 GB dat můžete mít na celé léto.

Platnost balíčku je 30 dní. Pokud budete mít dostatečný kredit, balíček se automaticky obnoví za akční cenu. SIM kartu lze zakoupit na poštách, v trafikách a na webu operátora.


Pozn.: Virtuální operátor BLESKmobil je společným podnikem O2 a vydavatelství Czech News Center, pod které spadá také MobilMania.cz.

Diskuze (59) Další článek: Testujeme horkou novinku. Realme má první mobil, který se s 5G a 120Hz displejem vejde do 10 tisíc

Témata článku: , , , , , , , , Internet, Virtuální operátor, Czech News Center, Datový balíček, GB data, Vydavatelství, Data