BleskMobil spustil válku, předplacenky volají za 2,50 Kč

Tři týdny po startu BleskMobilu se začínají dít věci! Jak Vodafone, tak T-Mobile nabízejí předplacené karty s voláním za 2,50Kč.

Diskutovalo se o tom, jak moc je BleskMobil pravým virtuálním operátorem a jak moc ovlivní či neovlivní ceny na českém trhu. Je tři týdny po startu BleskMobilu a ceny se hýbou! Voláním za 2,50 Kč za minutu (po vzoru BleskMobilu) se ohání jak Vodafone, tak T-Mobile. Vždy je to ale s podmínkami, ani jeden z operátorů zcela nedorovnává nabídku BleskMobilu. A vlastně ani nemusí, i tohle optické a v reklamách prezentované dorovnání bude stačit k udržení většiny zákazníků, kteří měli v úmyslu přeběhnout k BleskMobilu.

Od O2 reakci nečekejte, protože BleskMobil je tak trochu předplacená karta O2.

Vodafone

Vodafone dnes oznámil, že jeho Vodafone karta bez limitu nabídne v rámci vánoční nabídky volání do cizích sítí za 2,50 Kč za minutu. Volání do vlastní sítě zůstává na 7 Kč za hovor, který může být až hodinu dlouhý.

Problém je, že nabídka platí opravdu jen pro tuto novou edici karet a pouze do 31. ledna, poté bude uplatňována sazba 3,50 Kč. Nabídka volání do vlastní sítě až hodinu za 7 korun je časově neomezená. Ani jedna z nabídek není podmíněna dobitím kreditu.

Cena Vodafone karty bez limitu je 200 korun a obsahuje kredit ve stejné výši. Kartu lze koupit do konce ledna 2013, když ji do stejného data aktivujete, operátor vám přidá 100 SMS do všech sítí na jeden měsíc. Vodafone také zdůrazňuje, že platnost kreditu je 10 měsíců a zákaznická linka je zdarma 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Nenápadně tak upozorňuje na své výhody právě ve srovnání s BleskMobilem – tam kredit platí pouhé 3 měsíce a za infolinku se platí.

T-mobile

Také T-Mobile nabízí předplacené volání do všech sítí za 2,50 Kč a také zde je to s podmínkami. Volání „zadvěpade“ je totiž jednou z odměn za dobití a platí pro všechny staré i nové hlasové Twist karty. Za dobití 300 a více korun získáte výhodu na 4 týdny, pokud je to menší částka, výhoda platí pouze týden. Výhoda se pak aktivuje SMS zprávou odeslanou na číslo 4603 ve formátu „NASIM SAZ“.

Klepněte pro větší obrázek 
Na screenshotu z webu operátora vidíte také ostatní výhody, které si můžete zvolit. Podrobné podmínky najdete zde.
Diskuze (121) Další článek: Windows Phone 7.8 pro starší zařízení přijdou opravdu až příští rok

Témata článku: , , , , , BLE, Zákaznická linka, SPU, Stejné data, Blesk, Pře, Havaj,