Blíží se finále AppParade. Pomozte vybrat nejlepší aplikaci a vyhrajte smartphone

Přehlídka a soutěž tuzemských mobilních aplikací AppParade pomalu směřuje ke svému finále. To se pod křídly vývojářského studia MeguMethod (dříve Synetech) uskuteční 27. března 2023 v Holešovické tržnici v Praze. V tuto chvíli už je vybráno osm finálových aplikací – jejich tvůrci budou mít na slavnostním večeru za úkol přesvědčit porotu i diváky o tom, že právě jejich dílo je to nejlepší.

Klepněte pro větší obrázekOsm aplikací, které postupují do finále 35. kola AppParade

O nejlepší aplikaci bude tradičně hlasovat odborná porota. V ní kromě ředitele pořádající společnosti MeguMethod Vratislava Zimy zasedne například i Oldřich Bajer, spoluzakladatel Zoot.cz, Centrum.cz a bývalý CEO MallGroup, Dalibor Pulkert, spoluzakladatel Outboxers, nebo Ondřej Krátký, CEO Liftago. Následně budou svou top aplikaci vybírat i diváci v sále.

Inspirativní večer nejen pro vývojáře

Pokud se chcete účastnit finále AppParade, které proběhne 27. března od 18 hodin v hale 13 pražské Holešovické tržnice, rezervujte si zdarma vstup na akci. Místo v sále je až pro 350 diváků. Těšit se můžete na atmosféru zaplněného sálu, zajímavé speakery a hlavně spoustu novinek z oblasti mobilního vývoje. Pro jednoho hlasujícího v soutěži o nejlepší aplikaci je jako výhra připraven nový smartphone.

Klepněte pro větší obrázek
V předchozím kole AppParade zvítězila aplikace VOS.Health

V předchozím 34. kole soutěže si cenu za první místo odnesl projekt VOS.Health pomáhající s péčí o duševní zdraví. Na druhém místě se umístila aplikace pro vysokoškolské studenty Univerzita, bronz získala mobilní fantasy RPG hra Fireball. Mezi top 10 nejlepších aplikací se dále probojovaly Placehunter či Praha.online. Aplikace Readmio pak získala cenu poroty.

Další informace se dozvíte na stránkách AppParade nebo na Facebooku

Váš názor Další článek: Nejlepší aplikace pro tento týden: Poloha a zpoždění MHD, průvodce námořníků a tvorba letáků

Témata článku: , , , Oldřich Bajer, Dalibor Pulkert, Praha, Nejlepší aplikace, Finále, Ondřej Krátký, VOS, Vratislav Zima, Liftago, SMA, Aplikace, Holešovická tržnice, Studium, AppParade, Placehunter, CEO Liftago, Soutěž, F +