Bodnou vám neomezená data? Kaktus je rozdává tento víkend pro všechny zdarma

  • Neomezená data zdarma od Kaktusu platí do neděle 24.7. 23:59
  • Využít je může kdokoliv aktivací v mobilní aplikaci či na webu
  • Součástí akce je i 3,5 GB volných dat v roamingu v rámci EU

Kromě velkých operátorů si své letní nabídky připravili i virtuálové. Operátor Kaktus si nyní pro všechny své zákazníky připravil krátkodobou akci na prodloužený víkend, během kterého budete moci využít neomezených dat zdarma. Akce trvá od pátku 22.7. od 12 hodin až do neděle 24.7. do 23:59.

Klepněte pro větší obrázek
Kaktus tento prodloužený víkend 22. - 24. července rozdává všem zákazníkům neomezená data.

Akce se může zúčastnit libovolný zákazník Kaktusu, který má aktuální verzi aplikace Můj Kaktus, případně ji půjde využít i přes webovou samoobsluhu operátora. Data by navíc dle informací operátora zveřejněných na jeho sociálních sítích neměla být omezena na rychlosti a poběží stejně rychle jako stálé datové balíčky Neřešto či běžné datování z kreditu. 


Nejoblíbenější chytré hodinky

Apple Watch Series 9 45mm Apple Watch Series 9 45mm
nabízí 69 obchodů za ceny od 9 990 Kč
Porovnat ceny
Garmin fenix 7 PRO Sapphire Solar Garmin fenix 7 PRO Sapphire Solar
nabízí 23 obchodů za ceny od 16 159 Kč
Porovnat ceny
Xiaomi Redmi Watch 4 Xiaomi Redmi Watch 4
nabízí 60 obchodů za ceny od 2 030 Kč
Porovnat ceny
Xiaomi Watch S3 Xiaomi Watch S3
nabízí 68 obchodů za ceny od 2 719 Kč
Porovnat ceny

Další oblíbené chytré hodinky


Nabídka udělá radost i těm, kteří se na víkend vydávají do zahraničí. Kromě neomezených dat v České republice zákazníci touto nabídkou získají zdarma také 3,5 GB dat v rámci EU roamingu. Pokud by zákazníci potřebovali z nějakého důvodu akci předčasně zrušit, lze tak učinit na zákaznické lince Kaktus.

Všem ostatním se ale akce automaticky zneplatní odbitím půlnoci z neděle na pondělí. Poté všem zákazníkům začnou platit stávající datové balíčky a spotřebovaná data se jim opět začnou odečítat z jejich FUP limitu. Obecně jde o jednu z dalších mnoha promo akcí, které virtuál pořádá v průběhu roku. Známá je například jeho dobíjecí akce - Dobíječka, kdy zákazníkům nabije dvojnásobek zakoupeného kreditu.

Akce na mobilní data dělají i další operátoři:

Diskuze (17) Další článek: Android už vyhlíží Fast Pair sluchátka. Pixel Buds Pro jej budou mít první, záhy se přidá Sony a JBL

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: , , , , , , , , Zákazníci, Česká republika, Prodloužený víkend, Víkend, Operátor, Data, Neo +