Bose Sleepbuds jsou sluchátka, která nehrají písničky. Ale bude se vám s nimi lépe spát

V nabídce značky Bose nalezneme speciální sluchátka Sleepbuds, která neslouží k přehrávání písniček, ale mají zajistit klidnější spánek odhlučněním okolí a lepší usínání. Používají technologii tlumení hluku nazvanou Noise Masking. Na rozdíl od klasického Noise Cancellingu obsahují přednahrané zvuky, které mají zklidnit mysl a odstínit ruchy okolí.

Jedná se o aktivní špunty do uší. Speciální silikonové koncovky mechanicky tlumí okolní ruchy a miniaturní elektronika přehrává zvuky, které pomáhají utlumit mozkovou aktivitu a maskovat rušivé prvky, jako například chrápání partnera. Miniaturní elektroniku lze vyjmout ze silikonových špuntů a obě části samostatně čistit.

Špunty dostaly také novou aktualizaci, díky které je jejich používání pohodlnější.  Před vložením do uší už není třeba pomocí smartphonu nastavovat každý večer zvolený zvuk, hlasitost a dobu, po kterou má znít. Špunty si nyní pamatují poslední nastavení, takže je pro aktivaci stačí vyndat z pouzdra a vložit do uší.

Výrobce nabízí 30denní lhůtu s garancí vrácení peněz na vyzkoušení sluchátek a posouzení, zda člověku budou vyhovovat. Tlumicí sluchátka totiž nejsou zrovna levná, stojí 6 990 Kč.

Diskuze (8) Další článek: Snímky na Street View budou aktuálnější. Do ulic se vrací auta Googlu

Témata článku: , , , Zvuk, Špunt, Sluchátko, Posouzení, Ucho, Písnička, Elektronika, Kter, Ruch,