BT 2000/1000 – Bluetooth sluchátko i pro pevnou linku

Většina bezdrátových sluchátek využívajících technologii Bluetooth je určena pro mobilní telefony. Na nadcházejícím CeBITu však bude představena dvojice sluchátek, z nichž jedno je určeno i pro pevnou telefonní síť.

Alan nebo Albrecht?

Společnost Alan Electronics hodlá na letošním veletrhu CeBIT představit dvojici svých bezdrátových sluchátek s označením BT 2000/1000.  Model s označením BT 1000 je určen pro mobilní telefony s podporou Bluetooth a model BT 2000 je překvapivě určen pro napojení na pevnou telefonní linku. Sluchátka se objeví v nabídce dceřiné společnosti Albrecht Electronics.

 
BT 2000

Obě sluchátka se vyznačují futuristickým vzhledem a to včetně adaptéru pro pevnou síť. Jejich vzhled bude asi jediným důvodem k nákupu, neboť všechny ostatní parametry jsou standardní a nevybočují z průměru. Sluchátko je navrženo tak, aby v zavřeném stavu zabíralo co nejméně prostoru. Trn s mikrofonem je mírně zaoblen a v zavřeném stavu kopíruje křivky sluchátka. Váha sluchátka je pouze 29 gramů a díky Li-Ion baterii s ním můžete hovořit až pět hodin. Pohotovostní doba sluchátka se blíží k sedmdesáti hodinám. Deklarovaný dosah sluchátka je deset metrů.

 
BT 1000

Obě sluchátka jsou totožná, pouze model BT2000, který je určený pro pevné linky, je vybaven zařízením Audio Gateway. Z toho vyplývá, že za něj zaplatíte o něco více než u modelu BT1000 – 250 euro (BT2000) respektive 139 euro (BT1000).

Diskuze (1) Další článek: Resumé bojkotu T-Mobilu: mnoho povyku pro nic?

Témata článku: , , Link, Pro +, Blue, Bluetoot, Bluetooth sluchátko, Sluchátko, BLU, Futuristický vzhled, Sluch