Caviar vzdává hold vizionářským ikonám. Vyrobil telefony pro Jobse, Muska i Jacka Ma

U telefonů Caviar, která se zaměřuje na luxusní úpravy populárních smartphonů jsme již zvyklí na ledacos. Za poslední roky vystřídala všemožné drahé materiály a přišla i s mnoha originálními edicemi. Ta nová je však trochu speciální, jelikož vzdává čest úspěšným vizionářů jako jsou Steve Jobs, Elon Musk nebo Jack Ma.

Firma vydala upravené iPhony 13 Pro (Max) na jejich počest odkazující na důležité milníky, kterými se proslavili. Například titanový model Steve Jobs má kromě 24-karátového nakouslého jablíčka na zádech i Jobsův podpis a odkazy na historické události jako letopočet představení prvního iPhonu, iPodu i založení firmy Apple. Nechybí i vygravírované loga iTunes, obchodu App Store a dokonce sem výrobce vměstnal i slogan Think Different, který firma dlouhou dobu používala.

Jako hlavní ikonu na záda modelu Elon Musk firma použila nedávno představeného humanoida, který je obklopen nejúspěšnějšími Muskovi projekty: Tesla, SpaceX, Starlink a Neuralink. Podobně jako model Steve Jobs telefon stojí necelých 7 tisíc dolarů. Nejdražší je naopak iPhone 13 Pro v edici Jack Ma, zakladatele Alibaba Group, který je opatřen sadou 4mm diamantů, který na zádech telefonu mají evokovat hvězdnou oblohu.

Aby toho nebylo málo, nechal kromě telefonů Caviar pro tyto 3 světové ikony vyrobit i malé stříbrné sošky, doplněné zlatými prvky. Elon Musk má například zlatý mozek, Jack Ma zlatou kravatu a Steve Jobs pro změnu zlaté jablečné srdce. Sošky vyjdou na absurdních 2 000 dolarů. V případě Musku však vznikla ještě druhá bysta, která byla vyrobena materiálů, které jsou používány při výrobě automobilu Tesla 3.

Takto vypadají produkty a sošky inspirované známými vizionáři:

Diskuze (2) Další článek: 3Q 2021: Mobilní trh padá kvůli nedostatku čipů. Z krize těžil Apple a je nově smartphonová dvojka

Témata článku: Apple, , , , , , , , , , , , , , , , Záda, Starlink, Ikona, Human, Telefon, Alibaba Group, App Store, Think Different, Jack Ma,