Čekáme dvě velké změny. Hodinky Galaxy Watch se brzy dočkají svého nástupce

Samsung byl v posledních letech tradičně velmi aktivní na poli nositelností, v poslední době však spíše upřednostňoval hybridy mezi chytrými hodinkami a náramky. I proto se na trhu již prodává model Galaxy Watch Active 2, zatímco na nástupce Galaxy Watch z roku 2018 stále čekáme. Toto čekání by však již nemělo mít dlouhého trvání, Samsung na letošní rok chystá nástupce, který již byl certifikován v Číně. Hodinky by tak mohly být představeny v srpnu spolu s řadou Galaxy Note20 a skládacím hybridem Galaxy Fold 2.

Čínský úřad MIIT ve své zprávě potvrdil, že se můžeme těšit na dva modely hodinek Galaxy Watch 2, které se budou lišit velikostí těla a také podporou eSIM. Menší model bude mít modelová označení SM-R840 (Wi-Fi) a SM-R845 (LTE), větší varianta bude analogicky označena jako SM-R850, resp. SM-R855.

Představení hodinek Galaxy Watch:

U nové generace hodinek se očekává zlepšení minimálně ve dvou oblastech. V pravé řadě dojde k navýšení úložiště na 8 GB, což je dvojnásobek oproti paměti hodinek Watch Active 2. Druhou změnou budou větší baterie, konkrétně menší verze hodinek má dostat 330 mAh akumulátor, u větší varianty zatím kapacitu baterky neznáme. Připomeňme, že 42mm varianta Galaxy Watch v současnosti využívá 270mAh baterii, 46mm verze osazena je 472mAh baterií. Recenzi hodinek Samsung Galaxy Watch si můžete přečíst zde.

Via MySmartPrice

Diskuze (32) Další článek: Update pro sluchátka Galaxy Buds přináší ambientní režim a snazší párování s PC

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , Brzy, Velká varianta, Varianta, Model, Watch SE, Watch, Velká změna, Nástupce