Černý Sony Ericsson T630 (doplněno o živé fotky)

Sony Ericsson T630 bude od února v nabídce T-Mobilu, máme to oficiálně potvrzeno. Nebude to ovšem nabídka ledajaká, bude se jednat o limitovanou edici v černé barvě. To jsme opravdu nečekali, podívejte se na fotky.

Černá mu sluší

Sony Ericsson spolu s mezinárodním T-Mobilem ohlásil blízký příchod modelu T630 na vybrané evropské trhy. Telefon se začne prodávat od prvního února, a to v Německu, Velké Británii, Rakousku, Holandsku, Maďarsku, Chorvatsku, Slovensku, Polsku a České republice.

To ale není všechno, bude se totiž jednat o limitovanou edici v černé barvě. Nové barevné provedení je velmi elegantní, trochu připomíná Nokii 6230 a modelu T630 velmi sluší. Speciální "módní look" bude k dispozici pouze u T-Mobilu, po blíže nespecifikované době se začne prodávat i původně uvedená světlá varianta. Počáteční cena T630 se má podle Jiřího Hájka z T-Mobilu pohybovat v podobných cenových relacích jako při uvedení T610. Ten se u T-Mobilu začal prodávat za dotovaných sedm tisíc, nedotovaná cena byla dvanáct tisíc.

  
Živé fotografie českého kousku, vpravo srovnání s T610

Mobil bude opět upraven pro "potřeby" zákazníků tohoto operátora, v menu tedy nebude chybět přímé tlačítko pro vstup na portál t-zones. Co se zábavy týče, už ve výbavě nalezneme předinstalovanou hru V-Rally2, která využívá herní platformu Mophun. Bude zde také funkce Music DJ pro mixování vyzváněcích tónů.

 
Nabízíme dva oficiální obrázky: první v nadživotní velikosti (244 kB),
druhý ve standardním rozlišení

Opakování matka moudrosti

Sony Ericsson T630 byl oficiálně představen v říjnu minulého roku, funkčně je takřka stejný jako T610. Má ovšem aktivní displej s 65 000 barvami, o pár gramů menší hmotnost a omlazený design v chladivé barvě "Frosty Silver". Větší premiéru slaví pouze funkce My Friends. Jedná se o seznam osob, kde si nastavíte, jakým způsobem s nimi chcete jednat - textově, obrázkově, e-mailem či hlasově. Pokud funkci začnou podporovat i mobilní operátoři, vznikne ze seznamu oblíbených přátel jednoduchá aplikace pro posílání rychlých zpráv ve stylu ICQ. Pro více informací si přečtěte podrobné představení Sony Ericssonu T630.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Bílé provedení bude k dispozici později

Diskuze (51) Další článek: Zítra začíná T-Mobile prodávat MDA II – už opravdu

Témata článku: Ericsson, Sony, Sony Ericsson, , , Sony Ericsson T630, F +, Eri, Světlá varianta, Son