Červnové Mobility – vše o navigaci + CD zdarma!

S novým číslem časopisu Mobility nezabloudíte na cestách! Hlavní téma je o navigaci v mobilních telefonech, dozvíte se, jak funguje a které programy jsou nejlepší. Dále vám v přehledu nabídneme nejlepší manažerská véčka, a také si přečtete reportáž z opravy luxusní Nokie v servisu.

Mobility již pravidelně obdarovávají své čtenáře, tentokrát najdete u časopisu užitečné CD plné her, programů a hlavně desítky videorecenzí nejnovějších mobilních telefonů!

Rozbili jsme mobilní klenot!

Mobilní novinky najdete opět na začátku časopisu, co říkáte třeba na lupu na displej nebo zlatý Razr V3i Dolce & Gabbana? Zároveň připojujeme novinky od českých operátorů.

   

V prvních pohledech se podíváme hned na dva extrémní mobily. Prvním z nich je supertenký Samsung X820 s tloušťkou pouhých 6,9 mm! Zejména pro sporty je pak určena chytrá odolná Nokia 5500.

 

Navigace v mobilních telefonech se stává hitem. Na trhu je dostatek zařízení, programů, map a některé mobily mají moduly GPS v sobě integrovány od výrobce. Obsáhlé téma vám poskytne maximum užitečných informací.

   

Véčkové telefony jsou oblíbené jak pro svůj kompaktní tvar, tak pro bohatou výbavu. Připravili jsme podrobné srovnání véček v cenovém rozpětí 6 – 16 000 Kč, které si zaslouží označení manažerská.

    

Také vás zajímá, jak se opravují mobily v servisu? Naši redaktoři unikátně nahlédli pod ruce technikům ve značkovém servisu, kteří nám opravili rozbitou luxusní Nokii 8800. Připojili jsme podrobnou fotoreportáž!

 

S příchodem nových smartphonů se setkáváme s problémem nekompatibility nejnovější verze operačního systému Symbian S60 3rd Edition 9.1 a programů pro předcházející verzi. Systém však přináší řadu výhod a vylepšení!

   

Oblíbený seriál Jak fotit mobilem pokračuje návodem pro focení panoramat. Fotili jsme s Nokií N80, postup jsme úspěšně vyzkoušeli a jsme si jistí, že to zvládnete i vy!

 

Prvotřídní recenze

Stránky s testy začínají recenzí úžasného véčka Nokia 6131, které si prostě musíte zamilovat. Za sedm tisíc nabízí výbavu, kterou najdete u jednou tolik dražších telefonů, navíc vše v robustní konstrukci a se zajímavým otevíracím mechanismem.

   

Benq-Siemens S68 si právem zasloužil ocenění Mobilit za poměr výkonu a ceny. Uznejte sami, za necelé čtyři tisíce dostanete telefon s kovovým tělem, Bluetooth, velkou pamětí a kvalitním displejem.

 

Rozkošný miniaturní telefon LG M6100 připomíná nejvíce MP3 přehrávač, ale opravdu je to telefon. Chlubí se podporou hudebních funkcí a hlavně neobvyklým designem.

  

Pro hudební fajnšmekry je připraven Sony Ericsson W810i, ke kterému jsme připojili originální reproduktory a strnuli úžasem nad kvalitou reprodukce. Přečtěte si naše zážitky se špičkovým hudebním telefonem!

  

V redakci Mobilit se objevil poklad – zcela výjimečný telefon Samsung Serene. Luxusní mobil s rukopisem od designérské firmy Bang & Olufsen vám ukáže, že telefonovat se dá zcela netradičně.

  

Nejsladší telefon na světě vám přináší modelka Andrea Verešová. LG Chocolate je telefon, který je svůj. Dotykové klávesy s červeně svítícími symboly v kombinaci s vysouvací konstrukcí vytváří neodolatelný mix, kterému se nedá snadno odolat.

  

Smartphony Nokie E61 a E60 jsme srovnali v zájemném souboji hned na několika stranách. Vyhrál model s klasickou klávesnicí, nebo ten s klasickou konstrukcí? Který má bohatší výbavu a lépe se s ním pracuje? Čtetě na straně 66.

  

Královna mezi chytrými Nokiemi – Nokia N80 s úžasně jemným displejem a neuvěřitelně bohatou výbavou hlavně pro mobilní data na nás udělala skvělý dojem. Nechte se ohromit kvalitou 3Mpx fotoaparátu nebo také skvělým internetovým prohlížečem.

  

Opera internetu rozumí

Vaše mobily se chtějí cítit v pohodlí, pořiďte jim kvalitní pouzdra Pierre Cardin. Nabídka příslušenství zahrnuje BT sluchátko Nokia nebo nový Nokia Music Pack s 1GB paměťovou kartou.

 

Nenechte vydechnout volné paměti v telefonu a nainstalujte si nejnovější javové hry. Otestovali jsme návykový Motocross 2 Freestyle a dalších pět her. Vyluštíte zapeklité hádanky ve hře Šifra Mistra Leonarda: Záhada Krystalů nebo se vám podaří vyhrát mistrovství světa ve fotbale v Fifa World Cup?

  

Nejvyšší ocenění si poprávu zaslouží internetový prohlížeč Opera Mini 2.0, který je ke stažení zcela zdarma! V sekci s programy najdete užitečné aplikace pro Symbian, Javu i Windows Mobile.

  

Obsáhlý servis vám pomůže v překonání všech potíží s vašimi mobilními telefony. Otázky i odpovědi jsou řazeny dle výrobců telefonů.

  

Diskuze (8) Další článek: Recenze navigace ve Volkswagenu Passat: královská jízda

Témata článku: , Benq-Siemens S68, LG M6100, Motorola Razr, Motorola Razr V3i, Nokia 5500 Sport, Nokia 6131, Nokia N80, Samsung Serene, Samsung X820, Sony Ericsson W810i, Skvělý dojem, BT sluchátko, MOBI, #cd, Nejvyšší ocenění, Žďár, Extrémní mobil, Kompaktní tvar, Červ, Mobil, Andrea Verešová