Chcete do Barcelony na MWC? Raději si pusťte keynote

Pořadatelé vás na výstavišti nechtějí, a tak je vstup zatraceně drahý. Ale přece jen se můžete dostat blíž k dění, shlédněte keynote superstar mobilního světa.

V průběhu významných akcí, jako byl právě skončený MWC 2011, se snažíme o co nejlepší zpravodajství, chceme vás co nejvíce přiblížit akci. Některým z vás to však stále nestačí a ptáte se na náklady, chcete se na veletrh vydat sami.

Vězte, že právě tomu chtějí pořadatelé zabránit. Pořádají odborný veletrh, cílem jsou cenné kontakty a publicita. O baťůžkáře nikdo nestojí, a tak jsou ceny tak vysoké, aby si to běžný fanoušek raději rozmyslel. Základní vstup přijde na 649 eur, což je téměř 16 000 Kč, ceny letenek jsou značně pohyblivé, ale počítejte se 4-10 tisíci korun. Ceny ubytování se liší podle vzdálenosti od výstaviště a úrovně, 1 000 Kč za noc v hostelu na okraji Barcelony je absolutní minimum. Plus doprava po městě a jídlo. S novinářskou akreditací je vstup zdarma, ale tu (ze stejných důvodů) není snadné získat.

Přesto je jeden způsob, jak se můžete dění na výstavišti o krok přiblížit. Jde o portál Mobile World Live, na kterém jsou mimo jiné uveřejněné keynotes – přednášky předních osobností mobilního byznysu. Ostatně v průběhu veletrhu jste se přesně na tohle ptali. Sice přijdete o ten „faktor živosti“, zato nebudete muset stát ve frontě už hodinu před začátkem, vždy budete sedět v první řadě a kteroukoliv pasáž si můžete pustit opakovaně.

Jak na to?

Za rok 2011 těch záznamů zatím není mnoho, ale zřejmě dvě nejzajímavější keynote – Eric Schmidt a Steve Ballmer – tam jsou. Užijte si je.

Diskuze (8) Další článek: Nová řada procesorů Samsung ponese název Exynos

Témata článku: , , Key, Bar, Stejný důvod, Mobil World Live, Publicita, Půst, Přední osobnost