Chcete Nokii 8310 nebo 6310 téměř zadarmo?

Klukovské sny a touhu soupeřit uspokojí dvě nové akční hry, které nám nabízí Eurotel. Pojďme si spolu zahrát Lovce pokladů nebo Nebe v plamenech. Na úspěšné nebo naopak zcela neúspěšné čekají velmi hodnotné ceny, například Nokie 8310, 6310 atd.

Pro zpestření dlouhé chvíle ať už v čekárně nebo v autobuse jsou určeny wapové hry, které pro vás připravil Eurotel ve spolupráci s firmou Illusion Wireless. Obě hry jsou interaktivní s grafickým prostředím, které je omezeno zobrazovacími možnostmi WAPu. Kromě zábavy bude největším tahounem rozsáhlá nabídka hodnotných cen. Mezi nejzajímavější ceny patří Nokia 5510, 6310, 8310, potápěčská výbava, kurz řízení jachty, tandemový seskok nebo počítačová hra.

  

Na obrázcích jsou některé z nabízených cen.

Lovec pokladů

Cílem první hry je nalézt poklad uložený na dně moře. Na dně se povalují buď kredity nebo věcné ceny. K dispozici máte loď a potápěče. Loď je výhodná pro napadání ostatních lodí, kterým může ukrást poklad a následně si ho sama dopravit do doku. Potápěčův úkol spočívá v objevování nových území při kterých nalézá poklady. Nebezpečí mu hrozí od zatoulaných mořských min. Při nalezení pokladu jej musíte bezpečně dopravit do doku, jinak o něj můžete přijít. Po zakotvení v docích můžete těžce nasbírané kredity vyměnit za skutečné věci.

Jelikož se to ve dvou táhne lépe, můžete si přes herní chat vyjednat strategické partnerství s jinou lodí nebo se jen podělit o své zkušenosti. Boj o poklad bude krutý. Hra začíná 1. března a bude trvat tři měsíce. Podrobné informace naleznete na adrese hry.

    

Z leva: hladina (pohled z můstku), mapa, poklad, výbuch a sestřelená loď.

Nebe v plamenech

Druhá real-timová akční hra se hraje taktéž přes wap. Jste pilotem stíhacího letadla ze druhé světové války a čekají vás samé vzdušné souboje. Kromě jednotné letové výšky, odpovídají ostatní parametry (výzbroj, dolet, rychlost apod) skutečným hodnotám. Vaším úkolem bude sestřelit co největší počet nepřátelských letadel.  Vybírat můžete mezi několika typy letadel, můžete ovládat směr, rychlost nebo nastavení palubních střel. Jelikož se hra týká více hráčů, můžete si své postřehy vyměňovat na herním chatu. Hra začala již v únoru a plánovaný konec bude v dubnu. Podrobné informace naleznete na adrese MobilJuice.

  

Zleva: vzdušný souboj, navádění a řízení, pozitivní hlášení.

Diskuze (6) Další článek: Eurotel: ceny doťáků na březen

Témata článku: Nokia, , , Nokia 5510, Seskok, Největší tahoun, Počítačová hra