Chcete telefon, s jakým volá tenistka Maria Šarapovová?

Známá ruská tenistka představila kolekci módního příslušenství Sony Ericsson a při té příležitosti prozradila, s čím telefonuje.

Přední světová tenistka a poslední dobou také tvář módních značek Maria Šarapovová představila při příležitosti zahájení tenisové sezóny v londýnském Wimbledonu novou edici Design Collection stylového příslušenství a doplňků Sony Ericsson. Se švédsko-japonským výrobcem podepsala tenistka letos v lednu čtyřletou smlouvu na propagaci produktů a stala se tak první mezinárodní tváří této značky. První kampaň na sebe nenechala dlouho čekat.

Klepněte pro větší obrázek  Klepněte pro větší obrázek 

„Práce na této kolekci byla příležitostí, kterou jsem nemohla odmítnout,“ prohlásila Šarapovová při slavnostní prezentaci. „Sony Ericsson mi pomohl vytvořit sbírku mobilního příslušenství, o kterém si myslím, že se stane velmi oblíbeným. Lidé chtějí glanc a styl a s touto kolekcí jej dostanou,“ dodala tenistka.

Edice příslušenství Design Collection Marie Šarapovové zahrnuje stylová pouzdra a módní kabelky na mobil. Kolekce je inspirována tenistčiným životním sytlem a nejnovějšími módními trendy. Skládá se z pouzdra pro volný čas IDC-31 Courtside Case, uchytitelného pouzdra na paži určeného na cvičení IDC-32 Exercise Case, malé společenské kabelky IDC-33 Party Bag a cestovní peněženky IDC-34 Travel Wallet.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Zleva: IDC-31 Courtside Case, IDC-32 Exercise Case, IDC-33 Party Bag, IDC-34 Travel Wallet

Maria Šarapovová na tiskové konferenci prozradila, že pro telefonování používá nedávno představený Sony Ericsson T303 a s novým příslušenství jej nosí při tréninku na kurtu i při relaxaci v soukromí.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Opravdu si vystačí světová top tenistka s mobilem za tři tisíce, nebo jde jen o malý marketingový podvod?

TIP: Preview Sony Ericssonu T303 si prohlédněte zde

Módní návrhář pro Sony Ericsson Lykke Tarsbol na předváděcí přehlídce nových produktů uvedl: „Bylo nám potěšením spolupracovat s Marií na designu nové kolekce. Chtěli jsme vytvořit doplňky, které vystihují její životní styl na kurtu i mimo něj. Naše spolupráce byla velmi intenzivní, na každém kusu kolekce má Maria svůj podíl.“

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 

Edice doplňků a příslušenství Design Collection Marie Šarapovové pod značkou Sony Ericsson se začne prodávat na všech trzích ve třetím čtvrtletí 2008 za zatím neuveřejněnou cenu.

Diskuze (13) Další článek: Navigon 8110: král téměř železný (test)

Témata článku: , , , Sony Ericsson T303, Telefon, Jak, Tenis, Sara, První kampaň, Mario, Wimbledon, Módní návrhář