Chcete vyhrát ohebný smartphone za 60 tisíc? Vyfoťte nejstarší mobil Huawei, jaký najdete

Huawei si pro své zákazníky a fanoušky připravilo soutěž o opravdu hodnotnou cenu. Hraje se o vůbec nejdražší smartphone prodávaný na českém trhu – Huawei Mate Xs s ohebným displejem v hodnotě 60 tisíc korun. Další výherci získají zcela nově představené modely Huawei P40 Lite a Huawei P40 Lite E.

Co je potřeba k získání prémiového zařízení udělat? Huawei chce zavzpomínat na své starší modely, a tak po vás bude chtít autorskou fotografii nejstaršího telefonu Huawei, který doma najdete. U nás na webu jsme nalezli nejstarší recenzi z roku 2011 – tehdy jsme testovali jednoho z androidových pionýrů čínské značky, model Huawei U8500 (dobovou recenzi si můžete přečíst zde).

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Tohle je nejstarší telefon Huawei, který jsme kdysi měli v redakci – Huawei U8500 z roku 2011. Najde někdo starší model?

Ale ani pokud doma nenajdete takhle starý telefon Huawei, nevadí. Výherce soutěže se nebude vybírat podle stáří vyfotografovaného zařízení, takže v podstatě stačí vyfotit jakýkoli starší telefon Huawei. Důležité je, abyste byli opravdu sami autoři fotografie a nepřebrali ji odněkud z webu. Celá pravidla soutěže znějí takto:

  1. pořiďte fotografii svého nejstaršího mobilního telefonu Huawei
  2. tuto fotografii nahrajte do Galerie na oficiálním fóru Huawei
  3. zkopírujte odkaz na fotografii do tohoto soutěžního tématu, odkazy a komentáře v jiných diskuzích nebudou do soutěže zařazeny
  4. fotografie můžete nahrávat do uzávěrky soutěže, která je 25. března 2020 ve 23:59:59
  5. výherce bude na konci soutěže vylosován pomocí generátoru náhodných čísel
Váš názor Další článek: Budoucnost olympiády je nejistá. Galaxy S20+ Olympic Edition i přesto půjde na trh

Témata článku: Huawei, , , , , , Huawei Mate Xs, Starý telefon, Generátor, Nejstarší mobil, Jak, Výherce, Mat Xs, Huawei Mate, MOBI, Lite, SMA, Model, Telefon