Chtějí být jako Apple Watch, ale za zlomek ceny. Levné kopie z Číny v reálu ocení málokdo

  • Apple Watch jsou dnes jedny z nejprodávanějších chytrých hodinek
  • Není divu, že se staly cílem různých napodobovatelů
  • Jejich kopie koupíte z Číny klidně už za desítky korun

Hodinky Apple Watch se svým příchodem před lety pomalu dokázaly nastartovat paběrkující trh chytrých hodinek. Přineslo to ale i jeden boční efekt. Hodinky se totiž podobně jako iPhone a další produkty Applu staly cílem neznámých čínských značek, které se populární hodinky od giganta z Cupertina snaží napodobit.

V tomto článku si ukážeme některé napodobeniny Apple Watch, které lákají na zajímavé funkce i design. Tedy alespoň na první pohled. Až při detailním zkoumání zjistíte, že vše nemusí být takové, jak se tváří. A to ještě může reálný produkt vypadat ve skutečnosti jinak. Na druhou stranu tomu ale také odpovídá cena, která je proti originálu zlomková. Ty nejlevnější kopie Apple Watch stojí dokonce jen pár desítek korun.

Rádoby stylovka s obludným názvem

Naprostým vrcholem jsou chytré hodinky s pravděpodobně nejdelším názvem, jaký jsme kdy u jakéhokoliv produktu viděli. Výrobce se o hodinkách nebojí mluvit jako o stylových, a dokonce je výrobce označuje jako módní doplněk. Výrobci zřejmě přijde výrazný rámeček ve spodní straně hodinek asi jako stylový doplněk. Do rámečku výrobce umístil tlačítko pro ovládání, jelikož displej není dotykový.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Hodinky na fotkách šikovně skrývají svůj velký rámeček na spodní straně displeje.

Hodinky jsou určeny jak pro děti tak dospělé a slibují měření srdečního tepu, kalorií a dokonce i spánkové aktivity, kterou i samotné Apple Watch dostaly až nedávno. Hodinky komunikují jak s Androidem, tak s iOS. Dech vám ale rozhodně vyrazí nevídaná cena. Prodávají se totiž na Aliexpressu za pouhých 121 Kč. Otázkou tedy je, kolik ze slíbených funkcí skutečně zvládnou a jak kvalitně. Opatrní bychom byli u s dlouhou životností.


Nejoblíbenější Apple Watch

Apple Watch Series 9 45mm Apple Watch Series 9 45mm
nabízí 68 obchodů za ceny od 9 990 Kč
Porovnat ceny
Apple Watch SE 40mm Apple Watch SE 40mm
nabízí 49 obchodů za ceny od 5 990 Kč
Porovnat ceny
Apple Watch SE (2023) 40mm Apple Watch SE (2023) 40mm
nabízí 30 obchodů za ceny od 6 179 Kč
Porovnat ceny
Apple Watch Ultra 2 49mm (alpský tah) Apple Watch Ultra 2 49mm (alpský tah)
nabízí 51 obchodů za ceny od 20 789 Kč
Porovnat ceny

Další oblíbené Apple Watch


Diskuze (88) Další článek: Huawei Tag je další sledovací přívěsek. U nás ho zatím nevyužijete, ani pokud máte telefon Huawei

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: Apple, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Cupertino, Clock, LEMFO, Watch Series, Zlo,