Chtěli jste kamerku pro Apple Watch? S tímto řemínkem získáte hned dvě, jen vyjdou dráž než samotné hodinky

Pokud vezmeme za poslední roky veškeré spekulace, patenty a jiné bláznivé nápady, častokrát došlo na koncept chytrých hodinek Apple Watch s kamerkou pro volání. Vzhledem k enegetická náročnosti, fyzickým limitům a dalším omezením jsme se jich však dosud nedočkali. To se rozhodla změnit společnost Wristcam, která těm, co po hodinkách Apple Watch s kamerkou touží splnila přání.

Klepněte pro větší obrázek
Pásek má rovnou dvě kamerky se kterými můžete nahrávat videa a video zprávy a sdílet je přátelům.

Jejich stejnojmenný řemínek Wristcam totiž hodinkám dodá kamerky rovnou dvě. Ty jsou schované ve výstupku pásku nad hodinkami, přičemž ta hlavní s rozlišením 8 Mpx je směřována směrem od vás pro natáčení okolí. Ta nasměrovaná směrem k vám s rozlišením 2 Mpx je pak určena pro natáčení videí ve Full HD či selfiečka.

Apple Watch Series 7 41mm Apple Watch Series 7 41mm
nabízí 5 obchodů za ceny od 8 379 Kč
Srovnat ceny na Živě

Drahé jako samotné Apple Watch

Nevýhodou je však to, že Wristcam nepodporuje FaceTime v hodinkách ani jinou aplikaci. Jediný způsob komunikace s videem je přes vlastní aplikaci, kterou ovšem musí mít i druhá strana nainstalovanou na svém iPhonu či hodinkách, což výrazně komplikuje využití v praxi. Podporovány nejsou dokonce ani videohovory, ale jedná se o krátké video zprávy, které můžete druhé straně odeslat.

K tomu ostatně pásek využívá vlastní 8GB úložiště pro ukládání natočeného obsahu. Výrobce slibuje, že by pásek měl vydržet nabitý minimálně celý den běžného používání. K dobíjení slouží magnetická nabíječka, což může být lehce nepraktické. Samostatně totiž musíte pak nabíjet hodinky i řemínek. Zmínit musíme i to, že pásek je silikonový a je voděodolný v rámci normy krytí IP68.

Wristcam se aktuálně prodává za vysokou cenu od 300 dolarů (cca 8 500 Kč), tedy dráže, než na kolika startují například hodinky Apple Watch Series 3 nebo SE. Podporovány jsou však všechny aktuálně prodávané modely jablečných hodinek. Pro případné zájemce je pouze limitující ten fakt, že je pásek dostupný zatím pouze v USA a Kanadě.

Představení řemínku Wristcam:

Diskuze (3) Další článek: Oppo ukázalo, jak testuje smartphony. Uvaří je v troubě, nechá zmoknout na dešti a pak pouští na brusný papír

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: Apple, , , , , , , , , , , , , , Full HD, Pro +, Řemínek, Pásek, Kamerka, Způsob komunikace, Apple Watch Series,